Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 6. новембар 2023. године: Бикове очекује свађа са партнером, а Ракове расправа са надређенима

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене првог дана у недељи

1699255101_Foto-shutterstock-horoskop1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Изазовни аспекти Месеца у Лаву са владаоцима вашег знака, упозоравају на опрез уколико планирате да уложите новац у неки нов пројекат. Особа коју познајете преко пословних контаката, шаље вам позив за одлазак на заједнички, краћи пут.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец образује квадрат са Ураном у вашем знаку, доносећи вам расправе са партнером и млађим члановима породице, нарочито ако сте рођени у трећој декади. Позиција вашег владаоца Венере наговештава сусрет са особом која често путује, због посла.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Владалац ваше астролошке куће посла, Месец, прави изазован аспект са вашим владаоцем Меркуром, због чега можете бити склони нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Заузета особа којој се допадате, шаље вам романтичну поруку.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац, Месец, у квадрату са Марсом који управља вашом каријером, опомиње да избегавате расправе са надређенима. Слободни Ракови могу да упознају некога на краћем пут, док заузети планирају сређивање стамбеног простора са партнером.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Сунце које влада вашим знаком образује опозицију са Јупитером, због чега не би требало да претерујете када се ради о трошковима, али захтевима које постављате пред вољену особу. Новац вам притиче преко паралелних или хонорарних послова.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур образује квадрат са Месецом у астролошком пољу приватности, доносећи вам расправе са партнером и члановима породице. Отворите четворо очију приликом пословних договора и потписивања уговора и докумената.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Позиција вашег владаоца Венере, која управља и вашим финансијама, доносе вам приходе преко послова са некретнинама, грађевинским радовима, као и улагања у пројекте са странцима. На вечерњем скупу или прослави, очекује вас сусрет с Лавом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Владаоци вашег знака, Марс и Плутон, образују напете аспекте са Месецом у астролошкој кући каријере, због чега би данас било боље да избегнете расправе са женама. Неко кога сте упознакли преко интернета или друштвене мреже, жели да се види с вама.

 Стрелац (23.11 - 21. 12)

Нептун, сувладалац вашег знака, праве изазован аспект са Месецом, доносећи вам могућност договора о покретању исплативе сарадње са особама које живе у другом граду или земљи. Послушајте савет једног Лава. Смањите унос шећера.

 Јарац (22. 12 - 20. 1)

Изаован аспект вашег владаоца Сатурна са Месецом у астролошкој кући финансија и конкуренције, упозорава на опрез када се ради о улагању новца у нове послове. Стара симпатије коју дуго нисте видели, прижељкује да поново уђе у ваш живот.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Владаоци вашег знака, Уран и Сатурн, образују напете аспекте са Месецом у астролошком пољу партнерских односа, због чега би требало да поведете рачуна о комуникацији са вољеном особом, као и са сарадницима и колегама. Проводите више времена у природи.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Планета која управља вашим знаком, Нептун, образује инкоњукцију са Месецом, што доноси инспирацију и мотивацију Рибама које се баве креативним занимањима или спортом. У вечерњим сатима, добијате романтичну поруку од Девице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas