Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак 8. јануар 2024. године: Водолије очекује преокрет на ФИНАНСИЈСКОМ плану, а Овнове захлађење односа са вољеном особом

Сазнајте шта вам Месец у Стрелцу, за понедељак 8. јануар, доноси на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

1704698562_Ftoo-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција вашег сувладаоца Плутона, планете моћи и новца, у односу на Месец у Стрелцу, мотивише вас да пружите максимум у оквиру једног креативног пројекта. Увећање прихода преко послова са странцима. Захлађење односа са вољеном особом. Више шетајте.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Добар аспект између Месеца и вашег владаоца Венере, доноси вам новац преко послова иностранства. Ипак, могући су ванредни трошкови. Слободне Бикове очекује сусрет с неким ко често путује, због посла. Љубавни партнер има занимљив предлог за вас.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем астролошком пољу партнерских односа, наговештава сусрет с неким ко стиже са дужег пута. Квадрат са Венером, планетом новца, упозорава да припазите на финансије, ако се бавите угоститељством, маркетингом, туризмом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак вашег владаоца Месеца у астролошку кућу посла, у повољно утиче на успостављања сарадње са особама које живе у иностранству. Пре подне могући конфликти са вољеном особом и млађим и члановима породице. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Напет аспект између вашег владаоца Сунца и Сатурна, симбола угледа и амбиције, успорава реализацију ваших финансијских планова. Спој Месеца и Венере у астролошком пољу љубави, доноси вам пријатне тренутке са вољеном особом. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашено астролошко поље приватног живота, погодује Девицама које желе да започну или већ имају приватни бизнис. Ипак, будите обазривији ако планирате нове послове. Понашање љубавног партнера буди вашу сумњу у његову искреност.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, образује квадрат са Сатурном, што неповољно утиче на љубавне односе, као и на ваше финансије. Брачни или дугогодишњи партнер, у преподневним сатима, планира одлазак на заједнички пут с вама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући посла под утицајем вашег владаоца Плутона најављује увећање прихода преко аранжмана са странцима, студија или стручног усавршавања у иностранству. Сусрет са старом симпатијом која стиже са дужег пута. Опрез у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко Венере у вашем знаку, доносећи љубав слободним Стрелцима. Напет аспект са владаоцем Јупитером, увећава приходе новембарским Стрелцима али доноси и ванредне трошкове. Брачни партнер уноси тензију у однос са вама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Симболи љубави, Месец и Венера, данас образују напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, планетом препрека, због чега тајна романса може доћи у кризу. Слободни Јарчеви ће тешко успети да одоле шарму особе коју су упознали преко интернета. Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција Месеца под утицајем вашег сувладаоца Сатурна, симбола ограничења, доноси вам преокрете на финансијском плану. Са наглашеном астролошком кућом планова, уз помоћ пријатеља можете да реализујете послповни аранжман са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Напет аспект између Месеца и сувладаоца Јупитера, симбола експанзије, слободним Рибама доноси љубавни занос с неким кога познају преко посла. Позиција планете новца, Венере, и Сатурна у вашем знаку доноси вам непланиране трошкове. Више шетајте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas