Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za ponedeljak 8. januar 2024. godine: Vodolije očekuje preokret na FINANSIJSKOM planu, a Ovnove zahlađenje odnosa sa voljenom osobom

Saznajte šta vam Mesec u Strelcu, za ponedeljak 8. januar, donosi na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

1704698562_Ftoo-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija vašeg suvladaoca Plutona, planete moći i novca, u odnosu na Mesec u Strelcu, motiviše vas da pružite maksimum u okviru jednog kreativnog projekta. Uvećanje prihoda preko poslova sa strancima. Zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Više šetajte.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, donosi vam novac preko poslova inostranstva. Ipak, mogući su vanredni troškovi. Slobodne Bikove očekuje susret s nekim ko često putuje, zbog posla. LJubavni partner ima zanimljiv predlog za vas.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, nagoveštava susret s nekim ko stiže sa dužeg puta. Kvadrat sa Venerom, planetom novca, upozorava da pripazite na finansije, ako se bavite ugostiteljstvom, marketingom, turizmom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u astrološku kuću posla, u povoljno utiče na uspostavljanja saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Pre podne mogući konflikti sa voljenom osobom i mlađim i članovima porodice. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Saturna, simbola ugleda i ambicije, usporava realizaciju vaših finansijskih planova. Spoj Meseca i Venere u astrološkom polju ljubavi, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje privatnog života, pogoduje Devicama koje žele da započnu ili već imaju privatni biznis. Ipak, budite obazriviji ako planirate nove poslove. Ponašanje ljubavnog partnera budi vašu sumnju u njegovu iskrenost.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, obrazuje kvadrat sa Saturnom, što nepovoljno utiče na ljubavne odnose, kao i na vaše finansije. Bračni ili dugogodišnji partner, u prepodnevnim satima, planira odlazak na zajednički put s vama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući posla pod uticajem vašeg vladaoca Plutona najavljuje uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima, studija ili stručnog usavršavanja u inostranstvu. Susret sa starom simpatijom koja stiže sa dužeg puta. Oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko Venere u vašem znaku, donoseći ljubav slobodnim Strelcima. Napet aspekt sa vladaocem Jupiterom, uvećava prihode novembarskim Strelcima ali donosi i vanredne troškove. Bračni partner unosi tenziju u odnos sa vama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Simboli ljubavi, Mesec i Venera, danas obrazuju napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, planetom prepreka, zbog čega tajna romansa može doći u krizu. Slobodni Jarčevi će teško uspeti da odole šarmu osobe koju su upoznali preko interneta. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, simbola ograničenja, donosi vam preokrete na finansijskom planu. Sa naglašenom astrološkom kućom planova, uz pomoć prijatelja možete da realizujete poslpovni aranžman sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Napet aspekt između Meseca i suvladaoca Jupitera, simbola ekspanzije, slobodnim Ribama donosi ljubavni zanos s nekim koga poznaju preko posla. Pozicija planete novca, Venere, i Saturna u vašem znaku donosi vam neplanirane troškove. Više šetajte.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas