Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 1. фебруар 2024. године: Водолије ће имати прилику за увећање прихода, а Девице ће добити занимљив позив

Погледајте како су вам звезде наклоњене данас

1706772304_Foto-Shutterstock-horoskoip.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Ваги, под упливом Венере, која управља вашим емотивним животом, доноси вам сусрет са шармантном, али заузетом особом на некој прослави или културном догађају. Изазовни аспекти са Сатурном, подстичу мотивацију код спортиста.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Месеца, у напетом аспекту са Јупитером у вашем знаку, данас вас чини склоним претеривању и у храни и у пићу. Ваш владалац Венера, планета љубави, наговештава контакт са особом из иностранства, преко интернета. Смањите унос шећера.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Напет аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошком пољу креативности, погодује Близанцима чији посао захтева неку уметничку црту. На краћем путу или предавању очекује вас сусрет са атрактивном, млађом особом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, прелази преко ваше астролошке куће приватног бизниса, и тек предвече образује добар аспект са Сатурном, доносећи вам повољан исход посла у вези са адаптацијом стамбеног или пословног простора. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у знаку који симболизује начин на који доносите одлуке, под упливом Марса и Меркура, упозорава да будете толерантнији према сарадницима. Добар аспект са Сатурном, предвече, опомиње да избегавате расправе са вољеном особом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол логике и бизниса, у изазовном аспекту са Месецом у астролошкој кући посла, неповољно утиче на ваше финансије. Један Јарац кога виђате преко пословних контаката, шаље вам позив за излазак. Рибе мисле на вас.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко вашег знака, под упливом вашег владаоца Венере, упозорава на опрез са инвестирањем у некретнине. Жене су вам наклоњене, нарочито у вечерњим сатима, ма ког пола да сте. Избегавајте расправе са члановима породице.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, планета моћи, у изазовном аспекту са Месецом у кући подсвести, доноси инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Са Рибама или Биком можете да склопите договор о заједничком исплативом послу. Промените начин исхране.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са Месецом у Ваги који образује изазовне аспекте са вашим владаоцима Јупитером и Нептуном, правите грандиозне планове, нарочито ако имате приватну фирму. Сусрет са старијом особом у вечерњим сатима, може да вам помогне у доношењу неке одлуке.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Плутоном, симболом моћи и новца у вашем знаку, под упливом Месеца из астролошке куће каријере, мораћете да се прилагодите новонасталим условима пословања са странцима. Имате подршку једног Рака. Вољена особа сумња у вашу искреност.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Добар аспект вашег сувладаоца Сатурна са Месецом, одговара вам ако се бавите приватним бизнисом и послујете са особама које живе у иностранству. Позиција Плутона, симбола новца, доноси вам могућност увећања прихода преко путовања.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца у астролошкој кући финансија и ризика, упозорава на опрез приликом склапања пословних договора. Особа коју познајете преко пословних контаката шаље вам романтичну поруку. Имате подршку старије жене из породице или са посла.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas