Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar 2024. godine: Vodolije će imati priliku za uvećanje prihoda, a Device će dobiti zanimljiv poziv

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene danas

1706772304_Foto-Shutterstock-horoskoip.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vagi, pod uplivom Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom na nekoj proslavi ili kulturnom događaju. Izazovni aspekti sa Saturnom, podstiču motivaciju kod sportista.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca, u napetom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku, danas vas čini sklonim preterivanju i u hrani i u piću. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, nagoveštava kontakt sa osobom iz inostranstva, preko interneta. Smanjite unos šećera.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkom polju kreativnosti, pogoduje Blizancima čiji posao zahteva neku umetničku crtu. Na kraćem putu ili predavanju očekuje vas susret sa atraktivnom, mlađom osobom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, prelazi preko vaše astrološke kuće privatnog biznisa, i tek predveče obrazuje dobar aspekt sa Saturnom, donoseći vam povoljan ishod posla u vezi sa adaptacijom stambenog ili poslovnog prostora. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u znaku koji simbolizuje način na koji donosite odluke, pod uplivom Marsa i Merkura, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima. Dobar aspekt sa Saturnom, predveče, opominje da izbegavate rasprave sa voljenom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike i biznisa, u izazovnom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. Jedan Jarac koga viđate preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za izlazak. Ribe misle na vas.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uplivom vašeg vladaoca Venere, upozorava na oprez sa investiranjem u nekretnine. Žene su vam naklonjene, naročito u večernjim satima, ma kog pola da ste. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći, u izazovnom aspektu sa Mesecom u kući podsvesti, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Sa Ribama ili Bikom možete da sklopite dogovor o zajedničkom isplativom poslu. Promenite način ishrane.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u Vagi koji obrazuje izazovne aspekte sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, pravite grandiozne planove, naročito ako imate privatnu firmu. Susret sa starijom osobom u večernjim satima, može da vam pomogne u donošenju neke odluke.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Plutonom, simbolom moći i novca u vašem znaku, pod uplivom Meseca iz astrološke kuće karijere, moraćete da se prilagodite novonastalim uslovima poslovanja sa strancima. Imate podršku jednog Raka. Voljena osoba sumnja u vašu iskrenost.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt vašeg suvladaoca Saturna sa Mesecom, odgovara vam ako se bavite privatnim biznisom i poslujete sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Plutona, simbola novca, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko putovanja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku. Imate podršku starije žene iz porodice ili sa posla.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas