Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 24. август 2023. године: Ваге очекује увећање прихода, а Стрелчеве сарадња са странцима

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1692857481_shutterstock_2079763636--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Напомена: Пратите хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН

Једном годишње, прва Месечева четврт у кући контаката са странцима, доноси вам шансе за зараду или стручно усавршавање. Аспекти са вашим владаоцем Марсом и Нептуном, симболима акције и маште, подстичу вашу креативност и мотивацију.

БИК

Прва Месечева четврт у пољу финансија, подстиче ваше напоре да успешно реализујете уметнички или пројекат у вези са иностранством. Могући су ванредни трошкови који се односе на сређивање стамбеног или пословног простора. Јарац мисли на вас.

БЛИЗАНЦИ

Прва четврт Месеца прави секстил са Плутоном доносећи вам увећање прихода преко сарадње са партнерима из иностранства. Позиција вашег владаоца Меркура, симбола логике и интелекта, чини вас склоним нелогичним одлукама и пристрасним реакцијама.

РАК

Ваш владалац Месец у фази прве четврти на првом Степену Стрелца, доноси вам новчане добитке, преко послова који подразумевају путовања и контакте са странцима. Избегавајте конфликте са вољеном особом, члановима породице и шефовима.

ЛАВ

Прва Месечева четврт у астролошком пољу креативности и мотивације, под упливом Плутона, симбола моћи, доноси успех уметницима и спортистима, нарочито јулским Лавовима. Са Венером у знаку и даље сте знак у тренду, омиљени код супротног пола.

ДЕВИЦА

Ваш владалац ретроградни Меркур, планета бизниса и комуникација, доноси вам успех ако се бавите интелектуалним, креативним, као и пословима који захтевају прецизност и мануелну спретност. Клоните се расправа са члановима породице.

ВАГА

Позиција Нептуна, симбола маште и инспирације, у односу на прву Месечеву четврт у Стрелцу, доноси вам увећање прихода ако се бавите интелектуалним или пословима преко којих сте присутни у јавности. Наглашен знак Девице чини вас напетим и нервозним.

ШКОРПИЈА

Прва Месечева четврт у кући посла, под упливом вашег владаоца Плутона, доноси вам увећање прихода преко аранжмана са странцима. Пројекат у сарадњи са Биком обећава успех уколико се бавите занимањем преко кога сте присутни у јавности.

СТРЕЛАЦ

Једном годишње, прва Месечева четврт у вашем знаку, доноси могућности за зараду преко сарадње са странцима, туризма, посла који подразумева чешћа путовања и стручног усавршавања у иностранству. Избегавајте расправе са љубавним партнером.

ЈАРАЦ

Позиција прве Месечеве четврти у астролошкој кући маште али и ограничења, под упливом вашег владаоца Сатурна, планете кашњења, доноси вам надахнуће ако се бавите креативним занимањем. Особа са посла даје вам до знања да јој се свиђате.

ВОДОЛИЈА

Једном годишње, прва Месечева четврт у пољу друштвеног живота доноси вам могућност договора о исплативом пројекту са странцима. Аспекти са Нептуном и Венером, планетама љубави, у вечерњим сатима наговештавају романтичан сусрет са колегом.

РИБЕ

Прва Месечева четврт, једном годишње у кући каријере, под упливом вашег владаоца Нептуна, доноси вам мотивацију, ако се бавите уметношћу, веб дизајном, спортом. На некој спортској трибини или концерту, можете да упознате атрактивну особу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas