Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 28. септембар 2023. године: Лавове очекује пријато изненађење, а Рибе занимљив сусрет

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1695881981_shutterstock_1911859918--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко Нептуна у Рибама, једном месечно, подстиче вашу креативност, али је аспект са Марсом увек другачији, а данас наглашава вашу нервозу и нестрпљивост. И вољена особа је као темпирана бомба, мада не делује тако.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец транзитира преко Нептуна, планете маште, доносећи вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним занимањем или сте друштвено ангажовани. Због аспеката са вашим владаоцем Венером, симболом новца, пазите да вас неко не превари.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Прелазак Месеца преко Нептуна у астролошком пољу друштвеног статуса и угледа, чини вас нервознијим и конфузнијим, нарочито ако сте рођени у трећој декади. Љубавни партнер је неповерљив и сумња у вашу верност, јер му ваши изговори не звуче уверљиво.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, симбол маште и емоција, транзитира преко инспиративног Нептуна, доносећи вам романтично расположење. Осећате потребу да узвратите осећања некоме ко живи у друом граду или земљи. Новац пристиже преко сарадње са странцима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

У поподневним сатима, Месец који управља вашом подсвешћу и ограничењима, прави коњункцију са Нептуном у астролошком пољу новца, па сачекајте неколико дана са инвестицијама или подизањем кредита. Вољена особа жели да вас пријатно изненади.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, образује опозицију са Месецом који се поподне приближава Нептуну, доносећи вам одлагање неких пословних договора или пројеката. Вољена особа планира одлазак на краћи пут у иностранство с вама. Чувајте вредне ситнице.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Коњункција визионарског Нептуна и флексибилног Месеца, владаоца ваше каријере, доноси вам увећање прихода, преко сарадње са Биком и Рибама. Пријатељско интересовање једне Водолије за вас, има тенденцију да прерасте у нешто више.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец близу Нептуна у астролошком пољу љубави и надахнућа, подстиче вашу инспирацију, нарочито ако се бавите креативним или занимањем које подразумева чешћа путовања и контакте са странцима. Тајна веза са воденим знаком може бити обелодањена.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер у сјајном аспекту са спојем Месеца и Нпетуна, доноси вам увећање прихода преко послова са некретнинама, грађевинских радова, услужних делатности, угоститељства, туризма. Неко жели да вам буде више од пријатеља.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Коњункција Месеца и Нептуна, под утицајем моћног Плутона из вашег знака, доноси вам шансу да остварите план који има везе са медијима, друштвеним ангажманом или заједничким послом са пријатељима. Љубавни партнер вам пружа велику подршку.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран, образује добар аспект са "спојем" Месеца и Нептуна у астролошкој кући посла, што обећава лепу зараду у поподневним сатима. Обратите више пажње на комуникацију са млађим сарадницима. Једна Вага све више привлачи вашу пажњу.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Нептуна у вашем знаку, једном месечно, увек прави другачије аспекте са осталим планетама. Осим променљивог расположења и појачане интуиције, данас вам доноси и страствени сусрет са неким воденим знаком.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas