Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za četvrtak 28. septembar 2023. godine: Lavove očekuje prijato iznenađenje, a Ribe zanimljiv susret

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1695881981_shutterstock_1911859918--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Neptuna u Ribama, jednom mesečno, podstiče vašu kreativnost, ali je aspekt sa Marsom uvek drugačiji, a danas naglašava vašu nervozu i nestrpljivost. I voljena osoba je kao tempirana bomba, mada ne deluje tako.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec tranzitira preko Neptuna, planete mašte, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili ste društveno angažovani. Zbog aspekata sa vašim vladaocem Venerom, simbolom novca, pazite da vas neko ne prevari.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Neptuna u astrološkom polju društvenog statusa i ugleda, čini vas nervoznijim i konfuznijim, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. LJubavni partner je nepoverljiv i sumnja u vašu vernost, jer mu vaši izgovori ne zvuče uverljivo.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol mašte i emocija, tranzitira preko inspirativnog Neptuna, donoseći vam romantično raspoloženje. Osećate potrebu da uzvratite osećanja nekome ko živi u druom gradu ili zemlji. Novac pristiže preko saradnje sa strancima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

U popodnevnim satima, Mesec koji upravlja vašom podsvešću i ograničenjima, pravi konjunkciju sa Neptunom u astrološkom polju novca, pa sačekajte nekoliko dana sa investicijama ili podizanjem kredita. Voljena osoba želi da vas prijatno iznenadi.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, obrazuje opoziciju sa Mesecom koji se popodne približava Neptunu, donoseći vam odlaganje nekih poslovnih dogovora ili projekata. Voljena osoba planira odlazak na kraći put u inostranstvo s vama. Čuvajte vredne sitnice.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija vizionarskog Neptuna i fleksibilnog Meseca, vladaoca vaše karijere, donosi vam uvećanje prihoda, preko saradnje sa Bikom i Ribama. Prijateljsko interesovanje jedne Vodolije za vas, ima tendenciju da preraste u nešto više.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, podstiče vašu inspiraciju, naročito ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja i kontakte sa strancima. Tajna veza sa vodenim znakom može biti obelodanjena.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u sjajnom aspektu sa spojem Meseca i Npetuna, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, građevinskih radova, uslužnih delatnosti, ugostiteljstva, turizma. Neko želi da vam bude više od prijatelja.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Meseca i Neptuna, pod uticajem moćnog Plutona iz vašeg znaka, donosi vam šansu da ostvarite plan koji ima veze sa medijima, društvenim angažmanom ili zajedničkim poslom sa prijateljima. LJubavni partner vam pruža veliku podršku.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, obrazuje dobar aspekt sa "spojem" Meseca i Neptuna u astrološkoj kući posla, što obećava lepu zaradu u popodnevnim satima. Obratite više pažnje na komunikaciju sa mlađim saradnicima. Jedna Vaga sve više privlači vašu pažnju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, jednom mesečno, uvek pravi drugačije aspekte sa ostalim planetama. Osim promenljivog raspoloženja i pojačane intuicije, danas vam donosi i strastveni susret sa nekim vodenim znakom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas