Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 29. јун: Ево шта нам доноси МЕСЕЦ У ШКОРПИЈИ - једно је сигурно, никоме неће бити досадно...

Дневни хороскоп обележиће квадрат између Месеца у Шкорпији, и Марса и Венере у Лаву

1688023397_shutterstock_2141763179-horoskop.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Данас вам нец́е бити досадно. За то ће се побринути мистериозни Месец у Шкорпији у квадрату с Венером и Марсом у страственом Лаву. Ако данас некога не заведете, нећет никад. Ваша харизма и магнетизам су на врхунском нивоу. Неки колега је бацио око на вас и можда ће вам баш данас  то саопштити.

БИК

Изузетно страствен дан, јер Месец борави у Шкорпији, у вашој седмој кући. Значи, бићете расположени за љубав. Заузети Бикови имају прилику да продубе однос, а слободнима се смеши сусрет са особом која је и те како вредна пажње. Иако можда на први поглед не делује тако.

БЛИЗАНЦИ

Са хиперфокусираним Месецом у Шкорпији који пролази кроз вашу шесту кућу, данас вам неће промаћи ниједан детаљ на послу. Ако сте део тима, управо захваљујући вама, успећете да завршите компликован пројекат. А онда сви можете заједно на пиће. Заслужили сте.

РАК

Данас бисте могли бити опседнути нечим што, реално, можда није вредно све енергије коју у то улажете. Месец у Шкорпији сија у вашој заљубљеној и разиграној петој куц́и, одвлачећи ваше мисли од посла. А будући да је Месец у квадрату с Венером и Марсом, то ће додатно отежати ствари. Ако данас успете да завршите све обавезе – свака част.

ЛАВ

Нец́ете моц́и да сакријете своје емоције данас, без обзира на то да ли сте срећни или бесни. Романтичари, Венера и Марс, упарени у вашем знаку – сукобљавају се с интензивним Месецом у Шкорпији у вашој преосетљивој четвртој куц́и. Ово директно избацује на светло дана све потиснуте емоције. Само пазите да не настрада неко невин.

ДЕВИЦА

Пазите шта причате данас. Квадрат између Месеца у Шкорпији и Венере и Марса у Лаву који бораве у вашој дванаестој кући, може вас навести да кажете више него што мислите. И откријете неке детаље о себи које други лако (и радо) могу злоупотребити. Размислите о томе где леже здраве границе пре него што почнете да откривате своју душу.

ВАГА

Тренутно можете напредовати прилично далеко све док сте вољни да се држите текуц́их пројеката и избегавате преузимање нових послова. Можда ц́е бити тешко рец́и не шефу, али је крајње неопходно. И понесите неко лепо цвеће данас на посао и украсите радни сто. То је ситница, а данас ће вам ного значити.

ШКОРПИЈА

Данас ће многи покушати да пребаце своје обавезе на вас, али у томе неће успети. Отворено ставите до знања шефовима да већ радите превише. А ако сте ви шеф, требало би да имате више поверења у своје подређене. Могу они много боље и више тога да ураде него што ви то мислите. Данашњи квадрат између Месеца, Венере и Марса крчи пут ка успеху.

СТРЕЛАЦ

Тешко да ћете данас бити баш продуктивни на послу. Више ћете бити расположени за сањарење, јер Месец пролази кроз вашу дванаесту кућу. С друге стране, Венера и Марс у Лаву доносе фантастичне идеје како да проширите посао и нађете додатне изворе прихода. Открићете да се у вашем блиском окружењу налазе људи с којима можете остварити одличну пословну сарадњу.

ЈАРАЦ

Окупите трупе! “Сви за једног и један за све” је главни мото данас с мотивисаним Месецом у  Шкорпији који покрец́е вашу једанаесту куц́у тимског рада и технологије. Идеалан је дан за састанке и развијање нових идеја. Бићете поносни на крају дана колико тога сте успели данас да обавите.

ВОДОЛИЈА

Месец у Шкорпији покрец́е вашу десету куц́у амбиција и успеха у каријери. Пројекти који су дуго стагнирали, коначно ће се покренути.  Ви тачно знате шта треба да урадите како би елиминисали конкуренцију. А то ће нарочито данас доћи до изражаја. За вас је данас само небо граница.

РИБЕ

С неукротивим Месецом у Шкорпији који пролази кроз вашу девету куц́у искрености, правде и спонтаности, можда нец́ете бити уобичајено љубазни и нежни. А данашњи сукоб Венере и Марса у вашем избирљивом шестом пољу могао би да смањи вашу толеранцију на глупе људске трикове. Пазите само да не дате отказ у афекту – већ сутра ћете се кајати.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas