Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 6. ЈУЛ: Биковима следи изненађење, Водолијама променљиво расположење

Шта нас очекује овог четвртка?

1688626290_shutterstock_2044434596.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Одговара вам транзит Месеца, владаоца поља маште и интуиције, ако сте рођени крајем знака и бавите се креативним занимањем. Могући су непланирани трошкови, због сређивања стамбеног или пословног простора. Водолија и Лав мисле на вас.

Бик

Позиције вашег владаоца Венере, планете новца, Месеца у астролошкој кући каријере и Урана у вашем знаку, мајским Биковима доносе нове аранжмане, ако су због посла присутни у јавности. Обрадоваће вас романтичан гест једне Шкорпије.

Близанци

Месец у Водолији одговара јунским Близанцима, који могу изненада отићи на краћи пут у иностранство. Не би требало да придајете посебан значај реакцији Риба или Девице на ваше предлоге о реализацији сарадње са странцима. Опрез за воланом.

Рак

Аспекти вашег владаоца Месеца у астролошком пољу новца, могу вам донети непланиране трошкове, нарочито уколико имате приватну фирму заједно са партнером. Добијате позив за излазак од старе симпатије, могуће да је у знаку Риба. Избегавајте хладне напитке.

Лав

Са љубавним планетама у вашем знаку, не можете остати непримећени што ће вам вечерас дати на знање и једна Водолија или Стрелац. Не би требало да пропустите шансу која вам се данас указује, ако се бавите спортом или креативним занимањем.

Девица

Због изазовног аспекта између Месеца и вашег владаоца Меркура, симбола логике и бизниса, преко пријатеља добијате понуду за неки исплатив пословни аранжман. Љубавни партнер је узнемирен јер има осећај да му не посвећујете довољно пажње.

Вага

Октобарским Вагама одговара транзит Месеца преко поља надахнућа, спорта и шоу-бизниса, зато што могу добити прилику да покажу своје таленте и знање. Рак или Стрелац жели да вам да до знања стави да према вама осећа нешто више од пријатељства.

Шкорпија

Напети аспекти Месеца у вашој четвртој астролошкој кући са вашим владаоцем Марсом могу вам донети расправе у дому са старијим члановима породице. Уколико сте уметник или спортиста, указује вам се шанса коју не би требало да пропустите.

Стрелац

Транзит Месеца одговара децембарским Стрелцима, којима може донети увећање прихода преко неког пословног аранжамана са странцима. Једна Шкорпија или неки Лав спрема се да вас изненади позивом за одлазак на заједнички пут у иностранство.

Јарац

Позиција владаоца поља партнерства, Месеца, близу планете амбиције и кашњења, Сатурна, који управља вашим знаком, може значити наставак реализације посла који сте започели са неким Јарцем или Шкорпијом. Добијате позив за излазак од Рака.

Водолија

Транзит Месеца преко треће декаде вашег знака уметницима, нарочито глумцима, може донети нови ангажман. Увече су могући проблеми у комуникацији са љубавним партнером, посебно ако се ради о једном Лаву или Ваги. Променљиво расположење.

Рибе

Месец крајем дана образује коњункцију са Сатурном у вашем знаку, доносећи вам проблеме у комуникацији са сарадницима и колегама, ако сте фебруарска Риба. Можете постићи добар пословни договор са Водолијом о реализацији ваших нових идеја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas