Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 22. ДЕЦЕМБАР: Шкорпијама предстоје путовања, Рибама се остварују планови

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 22. децембар

1703232450_shutterstock_2063909813-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Када Сунце данас, после годину дана, уђе у вашу астролошку кућу каријере, наћи ће се између ваших владалаца Марса и Плутона, планета акције и моћи, па ће се ваше идеје допасти онима који о нечему одлучују. Месец у Бику доноси вам новац.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Са уласком Сунца у ваше девето астролошко поље, разговарате са странцима и планирате одлазак на пут, студије или стручно усавршавање у иностранству. Наглашена позиција Месеца у вашем знаку доноси вам добре вести од рођака, сарадника или комшија.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Сунце данас улази у астролошку кућу финансија где се већ налази ваш владалац, ретроградни Меркуром, па наредних месец дана можете да увећате приходе преко паралелних или хонорарних послова. Стижу вам романтичне поруке од тајног обожаваоца.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак Сунца у седмо астролошко поље омогућава вам да наредних месец дана реализујете своје планове у оквиру неког партнерског односа, љубавног или пословног. Ваш владалац Месец, симбол емоција, доноси вам контакт са особом из иностранства.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце, после годину дана, улази у вашу астролошку кућу посла, па нема тога што наредних месец дана нећете успети да остварите. Месец близу моћног Јупитера у кући каријере данас вам доноси подршку и вољене особе и надређених.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Сунце улази у астролошко поље креативности где се већ налази ваш владалац, ретроградни Меркур, због чега ћете наредних месец дана реализовати договоре са странцима у вези са студијама, послом или путовањем. Неко стиже са пута и жели да вас види.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Улазак Сунца, владаоца ваших планова и пријатеља, у знак Јарца, наредних месец дана доноси вам новац преко приватног бизниса или делатности коју обављате у оквиру свог дома. Месец у Бику данас подстиче страсти у односу са љубавним партнером.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Сунце данас улази у ваше треће астролошко поље и прави тригон са Месецом и Јупитером у Бику, па ћете наредних месец дана чешће путовати и склапати договоре о новим пословима. Вашу пажњу данас могу да привуку две подједнако интересантне особе.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Улазак Сунца у вашу астролошку кућу посла покреће сарадњу са особама које живе у иностранству и послове због којих ћете чешће да путујете. Тригон са вашим владаоцем, моћним Јупитером близу Месеца у Бику, доноси вам и новац. Смањите оброке.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Долази ваших пет минута, јер Сунце данас улази у ваш знак доносећи вам прилив енергије и ентузијазма, али и новчане добитке наредних месец дана. И Месец, симбол емоција, наглашен је у Бику, па ћете чути важне информације из иностранства.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Сунца у астролошко поље интуиције и маште доноси вам подршку особе на положају и шансу за пословно партнерство са странцима. Позиција Месеца у Бику, фокусира вашу пажњу на приватан живот и односе са вољеном особом и члановима породице.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Сунце улази у вашу 11. астролошку кућу правећи добре аспекте са Сатурном у вашем знаку као и са Јупитером и Месецом у Бику, због чега наредних месец дана расту шансе да остварите планове и циљеве које сте зацртали, у чему ћете имати и помоћ пријатеља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas