Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. DECEMBAR: Škorpijama predstoje putovanja, Ribama se ostvaruju planovi

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 22. decembar

1703232450_shutterstock_2063909813-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kada Sunce danas, posle godinu dana, uđe u vašu astrološku kuću karijere, naći će se između vaših vladalaca Marsa i Plutona, planeta akcije i moći, pa će se vaše ideje dopasti onima koji o nečemu odlučuju. Mesec u Biku donosi vam novac.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Sunca u vaše deveto astrološko polje, razgovarate sa strancima i planirate odlazak na put, studije ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Naglašena pozicija Meseca u vašem znaku donosi vam dobre vesti od rođaka, saradnika ili komšija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sunce danas ulazi u astrološku kuću finansija gde se već nalazi vaš vladalac, retrogradni Merkurom, pa narednih mesec dana možete da uvećate prihode preko paralelnih ili honorarnih poslova. Stižu vam romantične poruke od tajnog obožavaoca.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Sunca u sedmo astrološko polje omogućava vam da narednih mesec dana realizujete svoje planove u okviru nekog partnerskog odnosa, ljubavnog ili poslovnog. Vaš vladalac Mesec, simbol emocija, donosi vam kontakt sa osobom iz inostranstva.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, ulazi u vašu astrološku kuću posla, pa nema toga što narednih mesec dana nećete uspeti da ostvarite. Mesec blizu moćnog Jupitera u kući karijere danas vam donosi podršku i voljene osobe i nadređenih.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sunce ulazi u astrološko polje kreativnosti gde se već nalazi vaš vladalac, retrogradni Merkur, zbog čega ćete narednih mesec dana realizovati dogovore sa strancima u vezi sa studijama, poslom ili putovanjem. Neko stiže sa puta i želi da vas vidi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Sunca, vladaoca vaših planova i prijatelja, u znak Jarca, narednih mesec dana donosi vam novac preko privatnog biznisa ili delatnosti koju obavljate u okviru svog doma. Mesec u Biku danas podstiče strasti u odnosu sa ljubavnim partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sunce danas ulazi u vaše treće astrološko polje i pravi trigon sa Mesecom i Jupiterom u Biku, pa ćete narednih mesec dana češće putovati i sklapati dogovore o novim poslovima. Vašu pažnju danas mogu da privuku dve podjednako interesantne osobe.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Ulazak Sunca u vašu astrološku kuću posla pokreće saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu i poslove zbog kojih ćete češće da putujete. Trigon sa vašim vladaocem, moćnim Jupiterom blizu Meseca u Biku, donosi vam i novac. Smanjite obroke.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Dolazi vaših pet minuta, jer Sunce danas ulazi u vaš znak donoseći vam priliv energije i entuzijazma, ali i novčane dobitke narednih mesec dana. I Mesec, simbol emocija, naglašen je u Biku, pa ćete čuti važne informacije iz inostranstva.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Sunca u astrološko polje intuicije i mašte donosi vam podršku osobe na položaju i šansu za poslovno partnerstvo sa strancima. Pozicija Meseca u Biku, fokusira vašu pažnju na privatan život i odnose sa voljenom osobom i članovima porodice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sunce ulazi u vašu 11. astrološku kuću praveći dobre aspekte sa Saturnom u vašem znaku kao i sa Jupiterom i Mesecom u Biku, zbog čega narednih mesec dana rastu šanse da ostvarite planove i ciljeve koje ste zacrtali, u čemu ćete imati i pomoć prijatelja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas