Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
светац

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 3. НОВЕМБАР: Бикови једна Шкорпија мисли на вас, ракови избегавајте конфликте

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 3. новембар

1698998269_shutterstock_1439162714.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец образује опозицију са вашим сувладаоцем Плутоном, планетом моћи и богатства, па будите опрезнији приликом улагања новца. Позиција астероида Хипнос, Овновима треће декаде доноси романсу на радном месту. Проводите више времена у природи.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца Венере, подстиче ваше амбиције, али вам доноси и ванредне издатке, нарочито ако радите у здравству, бавите се интелектуалним или услужним делатностима. Једна Шкорпија мисли на вас.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, планета бизниса, под утицајем Месеца из астролошке куће новца, чини вас спремним да се посветите реализацији неког пројекта који захтева прецизност. Изазовни аспекти Венере доносе вам сусрет са старом симпатијом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Због напетог аспекта између Плутона и вашег владаоца Месеца, симбола емоција у вашем знаку, вољена особа покушава да вам наметне своју вољу. Избегавајте конфликте и расправе са ауторитетима. Један Јарац мисли на вас.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Наглашена астролошка поља интуиције и страсти, са Месецом и Нептуном, подстичу вашу жељу за комуникацијом са Биком, Раком или Рибама. Аспекти вашег владаоца Сунца доносе вам новац, ако се бавите интелектуалним или услужним делатностима. Несаница.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Аспекти вашег владаоца Меркура близу Марса у астролошкој кући бизниса, подстичу ваше амбиције доносећи вам новац, ако се бавите креативним занимањем. Опозиција између Месеца и Плутона, у вечерњим сатима, наговештава сусрет са Шкорпијом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Позиције вашег владаоца Венере и Урана, планете која управља вашим љубавним животом, доноси вам познанство преко интернета са Водолијом или Близанцима. Хонорарни ангажман са особама које живе у иностранству, доноси вам још пословних понуда.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Позиција Месеца, симбола емоција, у астролошкој кући контаката са странцима, наговештава познанство са особом која често путује због посла. Напет аспект са вашим владаоцем Плутоном, упозорава да избегавате расправе са женама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Добри аспекти између Месеца и ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, доноси вам новац преко послова који подразумевају честа путовања. Због споја Меркура и Марса, планета комуникација и сукоба, пазите се особа које вам могу радити иза леђа.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн прави напет аспект са Венером, доносећи вам могућност сусрета са старом симпатијом или особом која долази са неког пута. Позиција Месеца са Плутоном у вашем знаку, рођенима крајем знака доноси расправе са партнером.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти вашег владаоца Урана и Венере, доносе вам нове идеје ако ваш посао има везе са туризмом, угоститељством, услужним делатностима, медијима. Позиције Месеца и Марса у пољима посла и новца доноси вам новац. Страствени сусрет са Лавом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у изазовном аспекту са Плутоном, доноси вам удварање особе која у једном тренутку може прећи границу пријатељства. Позиција вашег владаоца Нептуна, доноси вам инспирацију и мотивацију, ако ваш посао има везе са уметношћу или спортом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas