Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 4. ДЕЦЕМБАР: Девице избегавајте расправе, Раковима следи заљубљивање

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 4. децембар

1701677184_shutterstock_2127716096-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Венера, планета љубави која управља вашим емотивним животом, као и Месец улазе у Шкорпију, најављујући буру страсти, али и љубоморних сцена и расправа са вољеном особом. Избегавајте непотребне трошкове. Проводите више времена са пријатељима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, планета новца, заједно са Месецом улази у Шкорпију, подстичући вашу потребу за трошењем и ризичним инвестицијама. Брачни или дугогодишњи партнер показује знаке љубоморе и склоности ка расправама. Послушајте савет Девице.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Наглашен знак Стрелца подстиче пословну сарадњу са странцима. Венера и Месец улазе у еротичну, заводљиву Шкорпију, и вас може да се заинтересује особа коју сте већ упознали преко посла. Стрелац вам шаље позив за излазак. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец и Венера, симболи љубави, данас заједно улазе у ваше астролошко поље љубави, што слободним Раковима доноси могућност заљубљивања. Заузете очекује одлазак на заједнички пут са вољеном особом. Избегавајте алкохол.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Венера улази у Шкорпију, заједно са Месецом, правећи квадрат са Плутоном, симболом моћи, због чега би било добро да се прилагодите новонасталим условима на радном месту. Брачни партнер жели да вам наметне своју вољу. Подложност инфекцијама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Владалац вашег љубавног живота, Венера, улази у Шкорпију, кад и Месец, доносећи вам љубоморне сцене са партнером. Напети аспекти Месеца са Марсом и Сатурном, упозоравају да избегавате расправе у дому и породици. Опасност у саобраћају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са уласком Месеца и вашег владаоца Венере у Шкорпију, постајете посесивнији и склони љубоморним реакцијама. Аспекти Марса, који управља вашим љубавним али и пословним животом, доносе вам ванредне трошкове. Пазите се у саобраћају.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом и Венером у вашем знаку, ви сте знак у тренду, сексепилни, заводљиви и популарни у друштву, нарочито супротног пола. Пословна ситуација још увек зависи од одлука које доносе особе на које не можете да утичете. Послушајте савет Бика.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Владалац партнерских односа, Меркур, прави добре аспекте са Месецом и Венером, који данас улазе у Шкорпију, доносећи вам буру страсти и емоција. Финансијска ситуација је под контролом, али могући су ванредни трошкови. Подложност повредама у спорту.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Владалац љубавног живота, Венера, заједно са Месецом улази у астролошко поље друштвеног живота доносећи вам страствени сусрет с неким ко носи униформу на раду. Позиција Сатурна који управља и вашим знаком и вашим пословима, одлаже ваше планове.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Венера, планета љубави која улази Шкорпију, када и Месец, уноси тензију и љубомору у ваш однос са вољеном особом. Лав вам шаље СМС. Требало би да будете опрезнији када је реч о ризичним инвестицијама и подизању кредита. Подложност инфекцијама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Улазак Венере у Шкорпију, доноси вам исплатив аранжман са странцима, а слободним Рибама и нове сусрете на путовањима, семинарима, предавањима. Могући су конфликти и расправе са вољеном особом и члановима породице. Проблеми са циркулацијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas