Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 10. АПРИЛ: Лав да се клони расправа на послу, Ваги дан пун обавеза

САЗНАЈТЕ шта вам прелазак Месеца преко Јупитера и Урана у Бику доноси за среду 10. април, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

1712728825_shutterstock_2316710483.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Наглашена астролошка кућа посла преко које прелази Месец, симбол емоција, расположења али и трговине, подстиче вашу амбицију, али и потребу за претеривањем у трошењу новца. Партнер вам даје до знања да имате његову подршку. Алергија.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец прелази преко моћног Јупитера и Урана у вашем знаку, образујући секстиле са Марсом и Сатурном, што може да вам донесе успех и новац доноси преко сарадње са странцима. Љубавни партнери жена Бикова очекују њихову вашу подршку.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у 12. астролошкој кући наглашава вашу интуицију, али вас спој вашег владаоца, ретроградног Меркура и Сунца, чини склоним погрешним закључцима. Новац стиже преко паралелног посла. Вољена особа је љубоморна због ваше популарности.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашен знак Бика у којем је данас и ваш владалац Месец доноси вам увећање прихода преко сарадње са странцима и послова који подразумевају чешћа путовања. Емотивном партнеру Рачица потребно је више разумевање и подршка. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Аспект између вашег владаоца Сунца и ретроградног Меркура, планете комуникација, упозорава да избегавате расправе на радном месту. Наглашено астролошко поље каријере, доноси вам професионалну и финансијску сатисфакцију. Рекреирајте се.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са наглашеном астролошком кућом контаката са странцима пружа вам се могућност да једноставније реализујете грађевинске и послове са некретнинама. Аспекти вашег владаоца Меркура доносе вам зараду преко хонорарних аранжмана. Романса са Биком.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Марс и Сатурн у астролошком пољу посла праве хармоничне аспекте са Месецом, што за вас значи много обавеза, али и увећање прихода. Аспект између вашег владаоца Венере и Месеца, који управља вашом каријером, доноси вам подршку жена.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашена седма астролошка кућа одговара Шкорпијама које се баве послом преко кога су присутне у јавности, адвокатуром, дипломатијом. Позиција Венере, владаоца партнерских односа, доноси вам страствени сусрет са Биком.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко вашег владаоца Јупитера и Урана, планета просперитета и контаката са странцима, доносећи вам неочекиване изворе зараде. Неко жели да пређе границу пријатељства са вама. Брачни партнер је склон погрешним закључцима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн образује секстил са Месецом у астролошкој кући љубави и креативности, што доноси успех уметницима и спортистима. Особа коју сте упознали преко интернета, жели да се види с вама, али ви сте у дилеми.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспект између вашег владаоца Урана и Месеца, наглашава вашу интуицију и доноси сјајне идеје. Наглашено астролошко поље бизниса, најављује увећање прихода, ако се бавите самосталном делатношћу. Сусрет са Лавом на путу или предавању.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Прелазак Месеца преко Јупитера и Урана појачава вашу интуицију, а аспекти са Марсом и Сатурном у вашем знаку, доносе вам новац. Брачни или дугогодишњи партнер очекује да подржите његове идеје у вези са нечим што му је важно.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas