Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 9. МАРТ: Бикове очекује романтични сусрет; Стрелчевима могући непланирани трошкови

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за суботу 9. март

1709972343_shutterstock_1212295774.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месец данас улази у Рибе и прави добре аспекте са Венером и Јупитером, планетама просперитета, што повољно утиче на ваш посао и финансије. Могу сусрет са старом симпатијом или обнова неке емотивне везе. Проводите више времена са пријатељима.

Бик

Транзит Месеца преко Риба, делује подстицајно на вас ако се бавите медицином, фармацијом, научним радом. Имате подршку једног Јарца. Коњункција са вашим владаоцем Венером, слободним Биковима доноси романтичан сусрет са привлачном особом.

Близанци

Прелазак Месеца преко Риба делује стресно на вас јер имате много посла а сарадници нису спремни да вам изађу у сусрет. Ипак, преко паралелног или хонорарног ангажмана можете да увећате своје приходе. Романса са Водолијом.

Рак

Позиција вашег владаоца Месеца данас вам доноси наклоност жена, као и контакте са особама које живе у иностранству. Избегавајте непотребне трошкове. Вољена особа очекује да јој пружите подршку у вези са неком пословном одлуком.

Лав

Аспекти Месеца у осмој астролошкој кући неповољно утичу на ваше расположење, али и на ваше финансијско стање. Брачни или дугогодишњи партнер је љубоморан и посесиван, али то вешто крије. Слободне Лавове очекује сусрет са Стрелцем.

Девица

Владалац астролошког поља пријатеља, Месец, августовским Девицама доноси могућност увећања прихода преко пословног аранжмана са странцима. Вољена особа покушава да се с вама договори у вези са нечим важним за вашу будућност.

Вага

Транзит Месеца, владаоца астролошке куће каријере преко вашег владаоца Венере, доноси вам увећање прихода, нарочито ако ваше занимање подразумева руковање новцем. Могуће одлагање договора о неком послу. Сусрет са Водолијом.

Шкорпија

Месец, симбол емоција у астролошком пољу љубави, под упливом моћног Јупитера из Бика, повољно утиче на ваш однос са брачним или дугогодишњим партнером. Позиција Венере може да покрене разговор о заједничком животу са вољеном особом.

Стрелац

Месец у Рибама, подстиче ваше амбиције у вези са приватним или породичним послом. Ипак, можете да очекујете и неке непланиране трошкове, па избегавајте ризичне финансијске трансакције. Позив за излазак од Лава.

Јарац

Месец прелази преко Венере и вашег владаоца Сатурна, доносећи вам мали пад расположења, али и инспирацију уметницима. Брачни или дугогодишњи партнер подстиче ваше амбиције, нарочито ако се ради о неком воденом знаку. Рак мисли на вас.

Водолија

Транзит Месеца преко Венере у вашем знаку и Сатурна, сувладаоца вашег знака доноси вам новац али успорава реализацију послова. Требало би да будете толерантнији према сарадницима и колегама. Више шетајте.

Рибе

Месец у вашем знаку прави добар аспект са моћним Јупитером у Бику, владаоцем ваше каријере, доносећи вам зараду преко грађевинских и послова са некретнинама. Брачни или дугогодишњи партнер жели да вас изненади позивом на заједнички пут.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas