Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 9. MART: Bikove očekuje romantični susret; Strelčevima mogući neplanirani troškovi

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 9. mart

1709972343_shutterstock_1212295774.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Mesec danas ulazi u Ribe i pravi dobre aspekte sa Venerom i Jupiterom, planetama prosperiteta, što povoljno utiče na vaš posao i finansije. Mogu susret sa starom simpatijom ili obnova neke emotivne veze. Provodite više vremena sa prijateljima.

Bik

Tranzit Meseca preko Riba, deluje podsticajno na vas ako se bavite medicinom, farmacijom, naučnim radom. Imate podršku jednog Jarca. Konjunkcija sa vašim vladaocem Venerom, slobodnim Bikovima donosi romantičan susret sa privlačnom osobom.

Blizanci

Prelazak Meseca preko Riba deluje stresno na vas jer imate mnogo posla a saradnici nisu spremni da vam izađu u susret. Ipak, preko paralelnog ili honorarnog angažmana možete da uvećate svoje prihode. Romansa sa Vodolijom.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca danas vam donosi naklonost žena, kao i kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte nepotrebne troškove. Voljena osoba očekuje da joj pružite podršku u vezi sa nekom poslovnom odlukom.

Lav

Aspekti Meseca u osmoj astrološkoj kući nepovoljno utiču na vaše raspoloženje, ali i na vaše finansijsko stanje. Bračni ili dugogodišnji partner je ljubomoran i posesivan, ali to vešto krije. Slobodne Lavove očekuje susret sa Strelcem.

Devica

Vladalac astrološkog polja prijatelja, Mesec, avgustovskim Devicama donosi mogućnost uvećanja prihoda preko poslovnog aranžmana sa strancima. Voljena osoba pokušava da se s vama dogovori u vezi sa nečim važnim za vašu budućnost.

Vaga

Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere preko vašeg vladaoca Venere, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva rukovanje novcem. Moguće odlaganje dogovora o nekom poslu. Susret sa Vodolijom.

Škorpija

Mesec, simbol emocija u astrološkom polju ljubavi, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, povoljno utiče na vaš odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Pozicija Venere može da pokrene razgovor o zajedničkom životu sa voljenom osobom.

Strelac

Mesec u Ribama, podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim ili porodičnim poslom. Ipak, možete da očekujete i neke neplanirane troškove, pa izbegavajte rizične finansijske transakcije. Poziv za izlazak od Lava.

Jarac

Mesec prelazi preko Venere i vašeg vladaoca Saturna, donoseći vam mali pad raspoloženja, ali i inspiraciju umetnicima. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vaše ambicije, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku. Rak misli na vas.

Vodolija

Tranzit Meseca preko Venere u vašem znaku i Saturna, suvladaoca vašeg znaka donosi vam novac ali usporava realizaciju poslova. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Više šetajte.

Ribe

Mesec u vašem znaku pravi dobar aspekt sa moćnim Jupiterom u Biku, vladaocem vaše karijere, donoseći vam zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Bračni ili dugogodišnji partner želi da vas iznenadi pozivom na zajednički put.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas