Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 31. ОКТОБАР: Ракови водите рачуна о трошковима, Девице очекује романтичан сусрет

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 31. октобар

1698740265_22289e5125720a1321deacd379f07755439a7897.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца Марса, у астролошкој кући финансија, чини вас напетим и конфузним. Тригон Венере и Плутона, наговештава могућност страственог сусрета са особом коју познајете преко пословних контаката.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Тригон између вашег владаоца Венере и Плутона, планета страсти али и посла, доноси вам зараду преко купопродаје некретнина. Мноштво планета у Шкорпији, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Девица мисли на вас.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Изазовни аспекти Месеца у вашем знаку са Сатурном у астролошкој кући каријере, подстичу вашу амбицију и упорност, а јер је реализтација послова успорена или одложена на неко вбреме. Неко кога познајете преко посла жели да вас види.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу подсвести појачава вашу интуицију, а напет аспект са Марсом, вашу амбицију да реализујете замисао о новом послу. Наглашени знаци Шкорпије и Бика, упозоравају да поведете више рачуна о трошковима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Са вашим владаоцем Сунцем у тригону са Сатурном у астролошкој кући финансија, може вам "лећи" нека закаснела исплата. Аспекти Месеца у Близанцима доносе вам сусрете и познанства са особама које су преко посла присутне у јавности.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Шкорпије, у који пада ваше астролошко поље бизниса, доноси вам увећање зараде преко једног креативног пројекта. На неком већем скупу, у вечерњим сатима, можете да упознате шармантног Бика или романтичне Рибе. Опрез за воланом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Наглашене астролошке куће посла и новца, фокусирају вас на један хонорарни ангажман који би могао да вам се исплати на дуже стазе. Позиција Месеца, отежава контакте са странцима и реализацију послова са особама које живе у другом граду.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, планета страсти, под утицајем Месеца у астролошком пољу љубоморе, у преподневним сатима, доноси вам расправе са партнером. Мноштво планета у вашем знаку чини вас популарним у друштву, нарочито супротног пола. Бик мисли на вас.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко Близанаца, знака у који "пада" ваша кућа партнерских односа, доноси вам могућност одласка на краћи пут са вољеном особом. Аспекти вашег владаоца Јупитера, планете експанзије, могу вам донети неке ванредне трошкове.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Изазован аспект вашег владаоца Сатурна и Месеца у астролошкој кући посла, подстиче вашу амбицију и жељу да не одустајете од сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. Добијате позив за излазак од једне Девице.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца, симбола емоција, преко астролошког поља љубави, под утицајем вашег сувладаоца Сатурна, наговештава сусрет са старом љубави. Аспекти вашег владаоца Урана доносе вам новац преко тајних извора прихода. Вага мисли на вас.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Наглашени знаци Шкорпије и Бика чине вас спремним да се ангажујете у заједничком послу са иностраним партнерима. Могућа је обнова емотивне везе са особом која вам је некада много значила. Бик мисли на вас, а Рак вам шаље позив за излазак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas