Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРЕВНИ ЕГИПАТСКИ ХОРОСКОП: 3 знака ће уживати у 2024. години - срећа ће бити на њиховој страни

Астрологија је била веома важан део живота древног Египта, па житељи ове земље ништа нису предузимали у животу без претходне консултације са астрологом

1716726428_1700834996_Foto-Shutterstock-horoskop-i-drevna-civilizacija.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Посебно поштован био је лични астролог фараона који је одређивао када ће се започети са градњом пирамиде.

Судбина се предвиђала на основу датума рођења, а сваки знак је носио име одређеног египатског бога.

Иако спада међу најстарије дуго је био непознат, а данас важи за један од најпрецизнијих који готово непогрешиво предвиђа будуће догађаје.

Ова три знака по египатском хороскопу ће имати наклоност звезда у 2024. години.

Нил

(1-7. јануар, 19-28. јун, 1-7. септембар, 18-26. новембар)

За рођене у овом знаку 2024. биће берићетна. Све ће вам ићи од руке, лако и једноставно као пловидба по мирном Нилу. По природи енергични људи Нила способни су да остваре све што пожеле, само уколико се фокусирају на циљ који им је важан. Ово је година просперитета за вас, посебно током пролећних месеци, па ако планирате промену посла само напред – имате заштиту звезда. Бићете инспирација другима који ће се угледати на вас.

Амон-Ра

(8-21. јануар, 1-11. фебруар)

Рођени под заштитом моћног бога сунца Амон – Ра током ове године биће пред многим искушењима. Важно је да добро промислите и да мудро доносите одлуке које ће одредити вашу даљу судбину. Ви сте заштитник посебно слабих и немоћних, па се више посветите хуманитарном раду; то ће вам донети неизмерну срећу и унутрашњи мир. По природи сте дипломате, људи вас слушају, па ће свака ваша идеја бити добро прихваћена. Од септембра вам се отварају нови путеви, посебно ако планирате покретање сопственог бизниса. Само напред, бићете врло успешни.

Изида

(11-31. март, 18-29. октобар, 19-31.децембра)

Изида је била најпоштованија богиња у старом Египту која се сматрала симболом женствености и материнства, као и заштитницом робова, грешника и свих потлачених. Рођени под њеном заштитом ове године имаће највише среће кад је у питању љубав. На сваком кораку пратиће вас радознали погледи, а ви ћете моћи да бирате коме ћете поклонити своје срце. Ово се односи и на мушкарце и на жене рођене под заштитом Изиде. Многи припадници овог знака упознаће своју субинску љубав коју ће крунисати браком најкасније до краја ове године.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas