· · Коментари: 0
АСТРО

Фризура одаје зодијак: Чим видите човека знаћете који је хороскопски знак!

Сваки знак има специфичну фризуру

1616059858_rozeDepozit.png
Фото: Депозитфото

Ован

Њима је коса заштитни знак. Због начина живота који је брз не воле фризуре које траже много "времена". То су углавном једноставне фризуре или коса везана у реп. Пошто их одликује квалитена коса време ја њиховој страни. Била пуштена или у репу, њихова коса је увек лепа и привлачи пажњу.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Бика

Они су традиционалисти и никада их нећете видети са модерном фризуром. То не значи да нису у тренду већ бирају проверене фризуре. Паж или дужина до рамена, лепа природна пуштена коса. Пошто су знак који је окренут природи често имају природну боју косе. Чак им и понека седа неће сметати.

Прво што приметите на Овну је фризура!

Близанци

Воле да експериментишу. То се уклапа у њихову радозналу природу. Можете их видети са класичним фризурама као код Бика, али и са ултра модерним фризурама. Све зависи како се осећају у датом периоду. Лако доносе одлуке да ураде промену фризуре. Свака та промена се уклапа у њихов карактер јер Близанац има више особа у себи.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Рак

Њихова нежна и крхка природа описује и њихов стил фризуре. Како воле да време проводе са породицом увек ће фризура бити пролагођена ситуацији. У кући ће имати уредно свезан коњски реп или фризуру са незним лаганим локнама. Коса је увек чиста и уредна.

Близанци експериментишу, а Девица цео живот носи исту фризуру.

Лав

Као и код Овна коса је доминантна на њиховој фигури. Коса краси њихову појаву. То је углавном јака , дебела и здрава длака која може бити равна или коврдзава. У сваком случају имаће увек фризуру по последњој моди која њима перфектно стоји. Они уживају да привлаче пажњу па макар то била и фризура.

Прочитајте још: Натална карта упозорава коме треба ОДБИТИ КУМСТВО: Астролог Сузана Бан упозорава

Девица

Када видите префектно испеглану и исфенирану фризуру знаћета да вам Девица иде у сусрет. Они обожавају перфекцију и то исто очекују и од фризуре. Свака длака мора да савршено стоји на свом месту. Не воле промене па ћете их цео живот гледати са истом фризуром. Њихове промене су нежне и суптилне, тон или два светлија или тамнија боја косе.

Вага

То су краљице укуса и стила. Као и Лав воли доминантну фризуру, али не по цену свега. Ако јој не пристаје тренутна ултра модерна фризура, одлучиће се за фризуру која њој пристаје, али ће је изнети на такав начин да ће сви пожелети да имају исту. Вага уме да ствара нове модне трендове.

Прочитаје још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Шкорпија

Она ће свакој фризури да да тон мистике и сексуалности. Једноставно, све што она има на глави зрачи сексипилношћу. Иста фризура на њој или некој другој жени ће изгледати потпуно другачије. Воли тамније боје и уме да савршенои носи шишке које наглашавају њен продоран поглед.

Шкорпија је увек црнка, а Стрелац има најпрактичнију фризуру на свету!

Стрелац

Само практично и нешто што не одузима пуно времена. Не воли да "губи" време по фризерским салонима па ће зато тражити фризуру која њој савшено пристаје али да може сама кући да је обликује. Углавном се одлучује за "спортске" фризуре које савршено пристају њеном начину живота.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Јарац

То је карљица конзервативности. Таква је и фризура. То је особа која никада не би себе истицала фризуром већ ставом и појавом. ЊЕна фризура мора да буде сведена. Пристојан и уредна. Да буде примерена послу, породици али да је довољно лепа да може са њом у провод. Боја је примерена њеном карактеру.

Увек уредну фризуру има Јарац, Рибе воле локне, а Водолија има праменове розе, тиркиз, зелена...

Водолија

Неко ко најбоље зна да експериментише фризурама и бојама косе. Њој пристају луде асиметричне фризуре и исте такве боје. У стању је да у пар дана потпуно промени имиџ тако да је окружење не препозна. Ужива у променама и не воли калупе.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Рибе

Најкреативнији знак зодијака. У стању су да најобичнију фризуру украсе лепом машном или рајфом и да савршено изгледају. Воле дугачку косу која може бити благо таласаста или уплетена у плетеницу са неколико необавезно пушетних праменова који дају лежерну и нежну ноту какве оне и јесу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.