Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Frizura odaje zodijak: Čim vidite čoveka znaćete koji je horoskopski znak!

Svaki znak ima specifičnu frizuru

1616059858_rozeDepozit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

NJima je kosa zaštitni znak. Zbog načina života koji je brz ne vole frizure koje traže mnogo "vremena". To su uglavnom jednostavne frizure ili kosa vezana u rep. Pošto ih odlikuje kvalitena kosa vreme ja njihovoj strani. Bila puštena ili u repu, njihova kosa je uvek lepa i privlači pažnju.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Bika

Oni su tradicionalisti i nikada ih nećete videti sa modernom frizurom. To ne znači da nisu u trendu već biraju proverene frizure. Paž ili dužina do ramena, lepa prirodna puštena kosa. Pošto su znak koji je okrenut prirodi često imaju prirodnu boju kose. Čak im i poneka seda neće smetati.

Prvo što primetite na Ovnu je frizura!

Blizanci

Vole da eksperimentišu. To se uklapa u njihovu radoznalu prirodu. Možete ih videti sa klasičnim frizurama kao kod Bika, ali i sa ultra modernim frizurama. Sve zavisi kako se osećaju u datom periodu. Lako donose odluke da urade promenu frizure. Svaka ta promena se uklapa u njihov karakter jer Blizanac ima više osoba u sebi.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Rak

NJihova nežna i krhka priroda opisuje i njihov stil frizure. Kako vole da vreme provode sa porodicom uvek će frizura biti prolagođena situaciji. U kući će imati uredno svezan konjski rep ili frizuru sa neznim laganim loknama. Kosa je uvek čista i uredna.

Blizanci eksperimentišu, a Devica ceo život nosi istu frizuru.

Lav

Kao i kod Ovna kosa je dominantna na njihovoj figuri. Kosa krasi njihovu pojavu. To je uglavnom jaka , debela i zdrava dlaka koja može biti ravna ili kovrdzava. U svakom slučaju imaće uvek frizuru po poslednjoj modi koja njima perfektno stoji. Oni uživaju da privlače pažnju pa makar to bila i frizura.

Pročitajte još: Natalna karta upozorava kome treba ODBITI KUMSTVO: Astrolog Suzana Ban upozorava

Devica

Kada vidite prefektno ispeglanu i isfeniranu frizuru znaćeta da vam Devica ide u susret. Oni obožavaju perfekciju i to isto očekuju i od frizure. Svaka dlaka mora da savršeno stoji na svom mestu. Ne vole promene pa ćete ih ceo život gledati sa istom frizurom. NJihove promene su nežne i suptilne, ton ili dva svetlija ili tamnija boja kose.

Vaga

To su kraljice ukusa i stila. Kao i Lav voli dominantnu frizuru, ali ne po cenu svega. Ako joj ne pristaje trenutna ultra moderna frizura, odlučiće se za frizuru koja njoj pristaje, ali će je izneti na takav način da će svi poželeti da imaju istu. Vaga ume da stvara nove modne trendove.

Pročitaje još: Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

Škorpija

Ona će svakoj frizuri da da ton mistike i seksualnosti. Jednostavno, sve što ona ima na glavi zrači seksipilnošću. Ista frizura na njoj ili nekoj drugoj ženi će izgledati potpuno drugačije. Voli tamnije boje i ume da savršenoi nosi šiške koje naglašavaju njen prodoran pogled.

Škorpija je uvek crnka, a Strelac ima najpraktičniju frizuru na svetu!

Strelac

Samo praktično i nešto što ne oduzima puno vremena. Ne voli da "gubi" vreme po frizerskim salonima pa će zato tražiti frizuru koja njoj savšeno pristaje ali da može sama kući da je oblikuje. Uglavnom se odlučuje za "sportske" frizure koje savršeno pristaju njenom načinu života.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Jarac

To je karljica konzervativnosti. Takva je i frizura. To je osoba koja nikada ne bi sebe isticala frizurom već stavom i pojavom. NJEna frizura mora da bude svedena. Pristojan i uredna. Da bude primerena poslu, porodici ali da je dovoljno lepa da može sa njom u provod. Boja je primerena njenom karakteru.

Uvek urednu frizuru ima Jarac, Ribe vole lokne, a Vodolija ima pramenove roze, tirkiz, zelena...

Vodolija

Neko ko najbolje zna da eksperimentiše frizurama i bojama kose. NJoj pristaju lude asimetrične frizure i iste takve boje. U stanju je da u par dana potpuno promeni imidž tako da je okruženje ne prepozna. Uživa u promenama i ne voli kalupe.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Ribe

Najkreativniji znak zodijaka. U stanju su da najobičniju frizuru ukrase lepom mašnom ili rajfom i da savršeno izgledaju. Vole dugačku kosu koja može biti blago talasasta ili upletena u pletenicu sa nekoliko neobavezno pušetnih pramenova koji daju ležernu i nežnu notu kakve one i jesu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas