· · Komentari: 0
GODINA PREOKRETA

GAĐA U SUŠTINU: "Wellness" horoskop za 2022. za svaki horoskopski znak

Vreme je da povedemo računa o zdravlju.

1641303549_sunset-g3bb7d5b48_640.jpg
Foto: Piksabej

Iskoristite 2022. godinu za rad na sebi, a koju velnes rutinu treba da primenite, odgovoriće vam zvezde.

Ovan

Vreme je detoksikaciju! Kada počne nova godina, odmah se pozabavite lošom navikom. Sredite svoju ishranu, zamenite beskrajne dopune kafe hidratantnim napitcima poput zelenog čaja, itd. Živahni Jupiter se vraća u vaš znak 10. maja, dajući vam galaktički sjaj. Podignite svoju fitnes rutinu avanturističkim sportovima ili takmičarskim izazovom!

Hiron, kometa „ranjenog iscelitelja“, provodi svoju petu od devet godina u Ovnu (2018–27) 2022. godine. Ovo je moćan ciklus za otkrivanje sopstvenih darova kao iscelitelja. Istovremeno, možda obrađujete porodičnu traumu zajedno sa besom i tugom koje nikada niste u potpunosti metabolizovali. Ovo je sjajno vreme za dubok rad sa profesionalnim praktičarima, tradicionalnim i mističnim, vi birate.

Pročitajte još: Želite UNAPREĐENJE ili DOBITAK NA LUTRIJI ove godine? Saznajte da li je zapisano u zvezdama

Bik

Prilagodite svoj fitnes plan tako da odgovara vašem životu; u suprotnom, možete pasti pored puta. Sa Saturnom u zoni postignuća, pratite napredak pomoću aplikacija i razmislite o saradnji sa trenerom ili privatnim učiteljem kako biste bili sigurni da ste postigli svoje ciljeve.

Severni čvor u Biku vas vadi iz vaše zone udobnosti. Ali taj hrabar duh može dovesti do povrede ako se ne zagrejete i ne naučite pravilno držanje. (Razlog više da angažujete vodiča!) Odmotajte prostirku za jogu dok se uzvišeni Jupiter kreće kroz vašu duševnu 12. kuću od 10. maja do 28. oktobra, ili zaronite u sportove na vodi, poput joge na dasci ili jedrenja. Motivator Mars vam pomaže da pronađete održivu i prijatnu rutinu nakon 20. avgusta.

Blizanci

Sa strukturiranim Saturnom u vašoj zoni putovanja tokom cele godine, ciljevi fitnesa bi mogli da vas odvedu u avanture na velike udaljenosti. Vozite biciklom kroz vinsku zemlju, pešačite udaljenim stazama, naučite da surfujete na novoj obali. Zdravlje je glavni prioritet kada se lunarni čvorovi prebace u Bika i Škorpije 18. januara. Ovaj 18-mesečni krug čini lečenje unutrašnjim i spoljašnjim poslom.

Napravite rutinu koja se uklapa u vaš svakodnevni život i integriše je sa vašim poslom. Sedite na medicinsku loptu ili postavite dasku za ravnotežu pored stola. Pridružite se teretani u blizini kancelarije kako biste mogli da pohađate čas između sastanaka. Potražite ceremonije i holističke/terapeutske tretmane koji vas povezuju sa višom moći i pomažu vam da pristupite dubljim delovima vaše podsvesti. Oni mogu biti posebno snažni u blizini pomračenja 30. aprila i 8. novembra.

Rak

Dobre vesti! Vitalni, živahni Jupiter je na svom srećnom mestu (vaše deveto polje) dok se kotrlja kroz Ribe do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Radostan pokret je obavezan, bilo da plešete, jašete ili učite kako da surfujete. Sa Saturnom koji je usidren u vašoj osmoj kući jednu poslednju punu godinu, briga o reproduktivnom zdravlju takođe bi trebalo da bude prioritet.

Kada uznemirujući Mars uđe u Blizance 20. avgusta, možda ste spremni za zdravo čišćenje. Ovaj sedmomesečni ciklus je idealan za duboki unutrašnji rad, možda sa šamanom ili kraniosakralnim terapeutom.

Pročitajte još: Ova 3 horoskopska znaka će najverovatnije OSTATI SAMA u 2022. godini

Lav

Rezolucije o zdravlju su na vrhu vaše liste prioriteta za 2022. i mogu početi sa ukidanjem nekoliko loših navika dok je Venera retrogradna do 29. januara. Osim tih nezdravih uživanja, da li se stres uvukao? Umirujuće vežbe, poput plivanja i nežne joge, mogu vam pomoći da ostanete usredsređeni kada lunarni južni čvor zaroni u Škorpiju i vašu ukorenjenu četvrtu kuću.

Više od svega, „briga i prijateljstvo“ ove godine može povećati nivo oksitocina. Pokrenite grupu za podršku – bukvalno – kombinujući katarzične razgovore sa šetnjom ili pešačenjem!

Devica

Raspored je ključ zdravog razuma ove godine! Pored radnih obaveza i redovnog režima fitnesa, bukirajte vreme za odmor i varenje. Sa Saturnom u vašoj šestoj kući (poznatoj kao kuća Device), vašem parasimpatičkom nervnom sistemu bi trebalo slobodno vreme da se odmori. Dobra vest je da možete aktivirati njegove umirujuće moći omiljenim zabavama vašeg znaka: meditacijom, jogom, masažom, šetnjama u prirodi, dubokom disanjem, druženjem sa decom i kućnim ljubimcima, itd.

Zdravlje creva je uvek ključno za jak imunitet i ove godine , možda ćete morati da dodate više probiotika u svoju ishranu - posebno kada uznemirujući Mars pogodi vašu zonu ishrane na šest meseci od 20. avgusta.

Vaga

Jupiter koji povećava vitalnost pliva dva kruga kroz Ribe i vašu šestu kuću varenja: do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Hidratacija je prvi suštinski korak. Fermentisana hrana koja unosi zdrave mikrobe (poput jogurta i kimčija) može postati uobičajena namirnica u vašoj ishrani. I ne zaboravite moć seksualnog isceljenja! Zadovoljstvo za vas i partnera, erotska masaža i drugi uzbudljivi dodiri mogu biti najbolji lek.

Škorpija

Saturn je ukorenjen u vašoj četvrtoj kući tokom cele godine, tako da ćete se osećati najzdravije kod kuće. Ovo leto je savršeno da sami uzgajate hranu, a zatim pravite sveže obroke. Postavite prostor za vežbanje joge, ples i dizanje tegova. Pripremite se za ponovno pokretanje zdravlja kada Jupiter koji podiže vitalnost prelazi u Ovna od 10. maja do 28. oktobra. Vežbajte na otvorenom ili kombinujte to sa putovanjem.

Obratite pažnju na svoju korensku čakru, koja se nalazi u dnu vaše kičme, u predelu trtice. Svakodnevni čučnjevi, vežbe za karlično dno, čak i hodanje bosi po travi mogu ojačati i podržati ovaj energetski centar. Ovo će vam pomoći da se osećate utemeljeno tokom karmičkih uspona i padova obilaska Južnog čvora kroz vaš znak, što može doneti mnogo promenljivih osećanja.

Pročitajte još: GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu: Mnogi znakovi imaće uspeha u KARIJERI, dok će za neke ovo biti godina puna IZAZOVA i ISKUŠENJA

Strelac

Ako ste smanjivali stres hranom ili se gurali preko tačke iscrpljenosti, planete će ove godine zazviždati. Od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. Severni čvor usmerava svoj kompas ka Biku i vašoj šestoj kući zdravih rutina. Posvetite se redovnim vežbama - čak i ako morate da unajmite nekoga da vam pokaže kako ili da vas pozove na odgovornost.

Jupiter u Ribama zvuči kao poziv na hidrataciju i zdravlje creva do 10. maja (i posle 28. oktobra). Isprobajte kratkoročno zdravo čišćenje; i budite aktivni na vodi ili blizu nje! Odbacivanje toksičnih uverenja jednako je važno kao i detoksikacija vaše ishrane. Radite sa terapeutom koji može da promeni vaš način razmišljanja u pozitivnom smeru. Govoreći o detoksikaciji, znojenje je jedan od najboljih načina da osvežite telo i dovedete krv do vaših organa. Infracrvena sauna bi mogla da vam promeni život.

Jarac

Sa karmičkim južnim čvorom u Škorpiji i vašim metafizičkim 11. poljem, prakse svesnosti su ključ vašeg spokoja. Usredsredite se na meditaciju, jogu i rad na disanju ove godine. Ove prakse takođe mogu aktivirati energiju životne snage, dajući vam najseksipilniji sjaj.

Pobrinite se da se pravilno odmorite u prvoj polovini godine. Bićete spremni za energičniju fitnes rutinu kada se atletski Mars ubaci u Blizance 20. avgusta. Volite izazove, ali odvojite vreme da se istegnete i naučite pravilno držanje i tehniku kako biste izbegli povrede. Redovni rad na telu poput masaže i akupunkture može da vas održi u ravnoteži tokom cele godine.

Vodolija

Osećate se ukočeno? Okrivite za to teškog Saturna koji je parkiran u vašem znaku još godinu dana. Pošto je vladar kostiju, kože i zuba, ove godine ćete možda provesti više vremena kod kiropraktičara, dermatologa ili zubara.

Preventivu stavite na listu prioriteta. Da, postoji razlog zašto su ti rekli da se uspraviš i čistiš zube koncem. Sa severnim čvorom u vašoj zoni ishrane, veza između hrane i raspoloženja će biti očigledna. Možete promeniti ishranu, odlučiti se za hranu protiv upale ili probati nešto poput ketoa ili povremenog posta.

Ribe

Izdišite! Disciplinovani Saturn je u svojoj poslednjoj punoj godini u vašoj meditativnoj, isceljujućoj 12. kući. Od marta 2020. obrađujete teška pitanja — i pronalazite svo prosvetljenje za koje Ribe žive. Ovo kosmičko čišćenje traje do 7. marta 2023. godine, tako da biste mogli da zaronite.

Tumačite snove i posetite hipnoterapeuta ako se borite da doprete do udaljenih uglova svoje psihe. Možete čak i da trenirate kao praktičar isceljenja ili da blisko sarađujete sa terapeutom, šamanom ili holističkim specijalistom. Jupiter koji povećava vitalnost će vam dati više energije nego što ste imali godinama. Uživajte u žurbi (a ako pokušavate da se bavite nekim odvažnim sportom, nosite kacigu)!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.