Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сатурн улази у знак Риба 2. марта 2023. и остаје до марта 2026. године! Многе Девице ће бити преварене, а Ракове очекује БОРБА на сваком пољу

Погледајте шта вашем занку доноси Сатурн у Рибама

1676293075_Foto-Shutterstock-saturn-u-ribama.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сатурн је озбиљна и тешка планета. Претставља наш животни задатак. То је планета која “боји” наш хороскоп. Неки га зову учитељем мучитељем што донекле и јесте тако али такође нам учи ко смо, које су нам обавезе у животу као и права и усмерава нас на животни пут. Ако послушамо његове смернице на крају следи награда и то велика животна.
У наредне три  године ићи ће кроз знак Риба. Рибе су дубине, океани, интуиција, маштање и сањарење као и уметност, љубав и емпатија. 
Његов транзит ће свакако највише осетити Рибе. Тражиће од њих јасно и прецизно суочавање са светом. Тражи да не буду крхе, да се гласно боре за себе као и да скину паучину са очију. Уколико ово ураде Сатурн их награђује у облику животне снаге и среће која ће их пратити. Али ако покушају да добију било шта на лепе очи, ако муљају, варају не боре се гласно и правично за себе следи озиљна казна која ће бити болна и дуга.

Ован

Вама транзитира 12. пољем што је изазовно. Посебно обратите пажњу коме верујете, коме поклањате пажњу и љубав. Биће замки и превара. Ипак није све тако тешко јер имате Јупитера који је у вашем знаку до маја и који вас штити и чува.

Бик

После три задње године где вам је живот био истумбан сада на ред долази мир. Ви овај транзит нећете јако осетити. Ипак држите се својих моралних начела и биће све добро.

Близанци

Од вас Сатурн захтева јако и оштро да обратите паźњу на вашу комуникацију. Никако више површна комуникација, морате да будете прецизни и да дубоко разумете људе.

Рак

Од вас Сатрурн тражи борбу за себе на своком пољу. Морате напустити вашу сигурну луку и упутити се у авантуру звану живот. Сами али сигурни у себе! Крените и видећете какав ветар у леђа добијате од Сатурна.

Лав

Ви сада уживајте. Своје лекције сте научили. Било је тешко и мучно потеклих година. Сада Лавовски живот у своје руке и напед!

Девица

Сатурн вам доноси промене у породици тј. партнерским односима. Многе Девице ће сведочити прељуби партнера.

Вага

Сатурн вам дрма кавез и то још како. Враћа вас уназад и тражи да преиспитате сваки детаљ, моменат вашег живота. Морате сами бити себи озбиљан и објективан судија јер у супротном следи болна казна. Преузмите одговорност за сваки ваш поступак. Ако сте криви признајте.

Шкорпија

Промене у емотивном и духовном смислу. У наредне три године ви остварујете само праве емотивне односе.

Стрелац

Враћа вам се оптимизам и осмех а све због Јупитера. Сатурн вас не замара. Спремите се на велику пословну промену која вам боји живот најлепшим бојама.

Јарац

Од вас не тражи ама баш ништа. Ви њему предлоźите плес кроз време у наредне три године. Бићете срећни.

Водолија

Наредне три године неће бити изазовне за вас. Ваш живот ће потпуно исто изгледати. Једна утабана и сигурна стаза. Ако желите промене било какве врсте слободно их покрените!

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas