Oglas
· · Komentari: 0

Saturn ulazi u znak Riba 2. marta 2023. i ostaje do marta 2026. godine! Mnoge Device će biti prevarene, a Rakove očekuje BORBA na svakom polju

Pogledajte šta vašem zanku donosi Saturn u Ribama

1676293075_Foto-Shutterstock-saturn-u-ribama.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Saturn je ozbiljna i teška planeta. Pretstavlja naš životni zadatak. To je planeta koja “boji” naš horoskop. Neki ga zovu učiteljem mučiteljem što donekle i jeste tako ali takođe nam uči ko smo, koje su nam obaveze u životu kao i prava i usmerava nas na životni put. Ako poslušamo njegove smernice na kraju sledi nagrada i to velika životna.
U naredne tri  godine ići će kroz znak Riba. Ribe su dubine, okeani, intuicija, maštanje i sanjarenje kao i umetnost, ljubav i empatija. 
NJegov tranzit će svakako najviše osetiti Ribe. Tražiće od njih jasno i precizno suočavanje sa svetom. Traži da ne budu krhe, da se glasno bore za sebe kao i da skinu paučinu sa očiju. Ukoliko ovo urade Saturn ih nagrađuje u obliku životne snage i sreće koja će ih pratiti. Ali ako pokušaju da dobiju bilo šta na lepe oči, ako muljaju, varaju ne bore se glasno i pravično za sebe sledi oziljna kazna koja će biti bolna i duga.

Ovan

Vama tranzitira 12. poljem što je izazovno. Posebno obratite pažnju kome verujete, kome poklanjate pažnju i ljubav. Biće zamki i prevara. Ipak nije sve tako teško jer imate Jupitera koji je u vašem znaku do maja i koji vas štiti i čuva.

Bik

Posle tri zadnje godine gde vam je život bio istumban sada na red dolazi mir. Vi ovaj tranzit nećete jako osetiti. Ipak držite se svojih moralnih načela i biće sve dobro.

Blizanci

Od vas Saturn zahteva jako i oštro da obratite paźnju na vašu komunikaciju. Nikako više površna komunikacija, morate da budete precizni i da duboko razumete ljude.

Rak

Od vas Satrurn traži borbu za sebe na svokom polju. Morate napustiti vašu sigurnu luku i uputiti se u avanturu zvanu život. Sami ali sigurni u sebe! Krenite i videćete kakav vetar u leđa dobijate od Saturna.

Lav

Vi sada uživajte. Svoje lekcije ste naučili. Bilo je teško i mučno poteklih godina. Sada Lavovski život u svoje ruke i naped!

Devica

Saturn vam donosi promene u porodici tj. partnerskim odnosima. Mnoge Device će svedočiti preljubi partnera.

Vaga

Saturn vam drma kavez i to još kako. Vraća vas unazad i traži da preispitate svaki detalj, momenat vašeg života. Morate sami biti sebi ozbiljan i objektivan sudija jer u suprotnom sledi bolna kazna. Preuzmite odgovornost za svaki vaš postupak. Ako ste krivi priznajte.

Škorpija

Promene u emotivnom i duhovnom smislu. U naredne tri godine vi ostvarujete samo prave emotivne odnose.

Strelac

Vraća vam se optimizam i osmeh a sve zbog Jupitera. Saturn vas ne zamara. Spremite se na veliku poslovnu promenu koja vam boji život najlepšim bojama.

Jarac

Od vas ne traži ama baš ništa. Vi njemu predloźite ples kroz vreme u naredne tri godine. Bićete srećni.

Vodolija

Naredne tri godine neće biti izazovne za vas. Vaš život će potpuno isto izgledati. Jedna utabana i sigurna staza. Ako želite promene bilo kakve vrste slobodno ih pokrenite!

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas