Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп саветује коју школу да упише дете: Ован права, Рак економију, а ДВА знака медицину

Бикове занима само приватан бизнис, а Стрелчеве туризам.

1624958508_Depositphotos_28652277_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Деца Овнови су јака, импулсивна бића, која воле да буду предводници и брутално су искрени. Верују само себи и воле да се такмиче и, наравно, да у том такмичењу победе. Зашто? Зато што Овнови више од свега воле признање, похвалу, награду. То их мотивише да иду даље. Када Ован порасте он постаје одличан радник. Послови који би одговарали Овну су: новинарство, лични приватни бизнис, адвокат, мотивациони говорник.

Прочитајте још: Најузбудљивије откриће у историји: Нису изумрли, сви носимо гене НЕАНДЕРТАЛАЦА

Бик

Дете Бик од малена жели да буде сам свој газда, да сам зарађује за себе јер му је новчана независност јако битна. Бикови су и традиционалсти па их не привлаче нови "модерни" послови и титуле. Он воли да ради и да заради. Ако није у могућности да има свој приватни бизнис једно од занимања би било везано за банкарски сектор. Такође и економија је добра за Бика. Свуда где су живе паре и управљање тим новцем Бик је створен за то.

Близанци нису за канцеларију, Рак је за економију, а Бик за приватан бизнис.

Близанци

Деца комуникационих вештина. Предоређени су за то. Комуникација, говорништво, преводилац. Ова занимања покрећу Близанце. Оно што малд човек Близанац не трпи је посао који је ограничен попут рада из канцеларије и стриктно радно време од 8 до 16 часова. Ту се Близанц не сналази. Он воли да он сам управља својим радним временом и да га он сам обликује како њему одговра. Такође могу бити и ослични фризери као и посао везан за моду.

Рак

Дете Рак, пре свега, воли сигурност у сваком смислу и тако и посао тражи. Не привлаче га велике компаније већ смирен и сигуран посао. То је мала приватна порочна фирме где он даје 100% себе. Економија је створена за Рака. Такође, посао у галерији и уметнички факултет је нешто што лежи Раку.

Прочитајте још: Летњи љубавни хороскоп: Сви ће неког упознати, а 4 знака од 12. јула улазе у ФАТАЛНУ везу!

Лав

Лав од малена зна шта жели. То је дете касније млад човек који има јасно зацртан циљ. Одличан успех у школи и после као награду за његов труд долази престижни факултет кроз који ће он моћи да наплати  знање и заради озбиљан новац. Ништа мање не прихвата Лав. Посао снова за Лава је адвокатура, директор маркетинга,тренер као и приватни бизнис који је он сам осмислио.

Девице су прецизне, Ваге новинари.

Девица

Деца прецизности, одговорности којима је рацио веома изражен и јак. Они су озбиљни ученици, а касније научници. Млад човек Девица је најсрећнији када стално надограђује своје знање. Прво основно, затим факултет. магистартура, докторат итд. Наука је оно што њих покреће. Највреднији хороскопски знак. Млад човек Девица је створен за учење и усавршавање. Још неки послови који одговарају Девици су: архитектура, медицина, социјални радник.

Вага

Дете Вага је склопм дипломатије и естетике. Иделано занимање за њих може да буде рад у диполоматији или посао дизајнера. Уметнички факултет је створен за њух. Такође, одлични су новинари и писци.као је Сатурн егзалтиран у ваги добар посао за њих мозе да буде адвокатура или право. Тајна њиховог успеха је огледа у дипломатском приступу јер такви лако склапају познанства из свих бранши.

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Шкорпија

Дете интуиције и мистичности. Овакво дете никада не треба круто и по правилима условљавати чиме треба да се бави. Дете Шкорпију пустите да он сам одлучи шта жели да буде. Верујте изненадиће вас одлуком. Посао за Шкорпију је рад у тајној служби, медицина, али део хирургије, психологија.

Шкорпије су одлични доктори, а Стрелчеви туристички радници.

Стрелац

Дете које заувек и када порасте остаје Петар Пан. Његов приступ животу је филизофски, увек гледа ширу слику и такав начин живота га може одвести далеко. Он није човек за канцеларијски посао. Он је за туризам, такође и дипломатију. Може да буде професор,( Стрелац има највише образовање у зодијаку) новинар, адвокат.

Јарац

То дете као самосталан човек који увек зна шта жели. Не воли уплитања у живот нити да га неко усмерава. Он је рационално биће. Економија, финансије су оно што је Јарац. Новац је за њега само средство које му омогућава леп и сигуран живот. Још нека занимања за Јарца би била музичка академија ( Јарац има невероватан осећај за музику, ноте) грађавина ( био би одличан извођач радова)

Јарца не можете да усмеравате, а одличан је у грађевинским пословима. Водолија је научник.

Водолија

Она је велики креативац, дипломата и изумитељ. Наука је оно што је створено за Водолију. Уме да споји неспојиво. Искористиће своју дипломатску страну како би остварио свој циљ и тако нашао спонзора за своје ново научно откриће. Детету Водолији мозак ради на веома високим фрекфенцијама које родитељи често не могу да осете и испрате. Најбоље је да се помере у страну и да имају вере у новог младог научника.

Прочитајте још: Недељни хороскоп: Бик мења посао, Рибе живот, а Девица покреће бизнис

Рибе

Најкреативније дете хороскопа. То је биће које осећа све и све разуме. Уметност било која вајарство, сликарство,музика је оно што чини душу рибе. Наравно оне су створене и за инжињера и за научника. Високо образовање са пуно слободе и креативности је створено за Рибу. Биле би одлични псхихолози и социјани радници, фотографи и редитељи. Глума је нешто што чучи у Рибама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas