Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop savetuje koju školu da upiše dete: Ovan prava, Rak ekonomiju, a DVA znaka medicinu

Bikove zanima samo privatan biznis, a Strelčeve turizam.

1624958508_Depositphotos_28652277_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

Deca Ovnovi su jaka, impulsivna bića, koja vole da budu predvodnici i brutalno su iskreni. Veruju samo sebi i vole da se takmiče i, naravno, da u tom takmičenju pobede. Zašto? Zato što Ovnovi više od svega vole priznanje, pohvalu, nagradu. To ih motiviše da idu dalje. Kada Ovan poraste on postaje odličan radnik. Poslovi koji bi odgovarali Ovnu su: novinarstvo, lični privatni biznis, advokat, motivacioni govornik.

Pročitajte još: Najuzbudljivije otkriće u istoriji: Nisu izumrli, svi nosimo gene NEANDERTALACA

Bik

Dete Bik od malena želi da bude sam svoj gazda, da sam zarađuje za sebe jer mu je novčana nezavisnost jako bitna. Bikovi su i tradicionalsti pa ih ne privlače novi "moderni" poslovi i titule. On voli da radi i da zaradi. Ako nije u mogućnosti da ima svoj privatni biznis jedno od zanimanja bi bilo vezano za bankarski sektor. Takođe i ekonomija je dobra za Bika. Svuda gde su žive pare i upravljanje tim novcem Bik je stvoren za to.

Blizanci nisu za kancelariju, Rak je za ekonomiju, a Bik za privatan biznis.

Blizanci

Deca komunikacionih veština. Predoređeni su za to. Komunikacija, govorništvo, prevodilac. Ova zanimanja pokreću Blizance. Ono što mald čovek Blizanac ne trpi je posao koji je ograničen poput rada iz kancelarije i striktno radno vreme od 8 do 16 časova. Tu se Blizanc ne snalazi. On voli da on sam upravlja svojim radnim vremenom i da ga on sam oblikuje kako njemu odgovra. Takođe mogu biti i oslični frizeri kao i posao vezan za modu.

Rak

Dete Rak, pre svega, voli sigurnost u svakom smislu i tako i posao traži. Ne privlače ga velike kompanije već smiren i siguran posao. To je mala privatna poročna firme gde on daje 100% sebe. Ekonomija je stvorena za Raka. Takođe, posao u galeriji i umetnički fakultet je nešto što leži Raku.

Pročitajte još: Letnji ljubavni horoskop: Svi će nekog upoznati, a 4 znaka od 12. jula ulaze u FATALNU vezu!

Lav

Lav od malena zna šta želi. To je dete kasnije mlad čovek koji ima jasno zacrtan cilj. Odličan uspeh u školi i posle kao nagradu za njegov trud dolazi prestižni fakultet kroz koji će on moći da naplati  znanje i zaradi ozbiljan novac. Ništa manje ne prihvata Lav. Posao snova za Lava je advokatura, direktor marketinga,trener kao i privatni biznis koji je on sam osmislio.

Device su precizne, Vage novinari.

Devica

Deca preciznosti, odgovornosti kojima je racio veoma izražen i jak. Oni su ozbiljni učenici, a kasnije naučnici. Mlad čovek Devica je najsrećniji kada stalno nadograđuje svoje znanje. Prvo osnovno, zatim fakultet. magistartura, doktorat itd. Nauka je ono što njih pokreće. Najvredniji horoskopski znak. Mlad čovek Devica je stvoren za učenje i usavršavanje. Još neki poslovi koji odgovaraju Devici su: arhitektura, medicina, socijalni radnik.

Vaga

Dete Vaga je sklopm diplomatije i estetike. Idelano zanimanje za njih može da bude rad u dipolomatiji ili posao dizajnera. Umetnički fakultet je stvoren za njuh. Takođe, odlični su novinari i pisci.kao je Saturn egzaltiran u vagi dobar posao za njih moze da bude advokatura ili pravo. Tajna njihovog uspeha je ogleda u diplomatskom pristupu jer takvi lako sklapaju poznanstva iz svih branši.

Pročitajte još: Letnji horoskop: Saturn donosi razvode i otkaze, a haos će trajati do OVOG datuma

Škorpija

Dete intuicije i mističnosti. Ovakvo dete nikada ne treba kruto i po pravilima uslovljavati čime treba da se bavi. Dete Škorpiju pustite da on sam odluči šta želi da bude. Verujte iznenadiće vas odlukom. Posao za Škorpiju je rad u tajnoj službi, medicina, ali deo hirurgije, psihologija.

Škorpije su odlični doktori, a Strelčevi turistički radnici.

Strelac

Dete koje zauvek i kada poraste ostaje Petar Pan. NJegov pristup životu je filizofski, uvek gleda širu sliku i takav način života ga može odvesti daleko. On nije čovek za kancelarijski posao. On je za turizam, takođe i diplomatiju. Može da bude profesor,( Strelac ima najviše obrazovanje u zodijaku) novinar, advokat.

Jarac

To dete kao samostalan čovek koji uvek zna šta želi. Ne voli uplitanja u život niti da ga neko usmerava. On je racionalno biće. Ekonomija, finansije su ono što je Jarac. Novac je za njega samo sredstvo koje mu omogućava lep i siguran život. Još neka zanimanja za Jarca bi bila muzička akademija ( Jarac ima neverovatan osećaj za muziku, note) građavina ( bio bi odličan izvođač radova)

Jarca ne možete da usmeravate, a odličan je u građevinskim poslovima. Vodolija je naučnik.

Vodolija

Ona je veliki kreativac, diplomata i izumitelj. Nauka je ono što je stvoreno za Vodoliju. Ume da spoji nespojivo. Iskoristiće svoju diplomatsku stranu kako bi ostvario svoj cilj i tako našao sponzora za svoje novo naučno otkriće. Detetu Vodoliji mozak radi na veoma visokim frekfencijama koje roditelji često ne mogu da osete i isprate. Najbolje je da se pomere u stranu i da imaju vere u novog mladog naučnika.

Pročitajte još: Nedeljni horoskop: Bik menja posao, Ribe život, a Devica pokreće biznis

Ribe

Najkreativnije dete horoskopa. To je biće koje oseća sve i sve razume. Umetnost bilo koja vajarstvo, slikarstvo,muzika je ono što čini dušu ribe. Naravno one su stvorene i za inžinjera i za naučnika. Visoko obrazovanje sa puno slobode i kreativnosti je stvoreno za Ribu. Bile bi odlični pshiholozi i socijani radnici, fotografi i reditelji. Gluma je nešto što čuči u Ribama.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas