· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 10. ЈАНУАР: Прихватите ПОСАО и посветите се партнеру

Јарац не сме да преузима сву кривицу на себе, јер је то увод у развод.

1609832029_wedding-443600_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.

Прочитајте још: ЧУДО у Казању: У залеђеном језеру се приказали Богодица и Исус! (ФОТО)

БИК

У позицији сте да упоредо обављате два одвојена али подједнако важна посла. Вама то, иначе, иде добро, али данас посустајете. На време направите мали предах како вам се не би поткрала грешка коју бисте касније тешко исправили.

БЛИЗАНЦИ

Дан је обележен нежељеним променама на емотивном плану. Вероватно је узрок свему безазлена расправа која је прерасла у свађу. Вољена особа је, у овом тренутку, тврдоглавија од вас па је савет да се не играте како се све не би претворило у трајни раскид.

РАК

Иако осећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

ЛАВ

Мучи вас проблематичан однос с вољеном особом. Почињете да размишљате о одласку, али нисте сигурни да ли би то било трајно или само тренутно решење. Озбиљан разговор би битно решио ситуацију, али само ако искрено кажете све.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

ДЕВИЦА

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите члановима своје породице, па да срећа буде комплетна. Не тражите додатну подршку јер ће вам то покварити драгоцен осећај задовољства.

ВАГА

Прихватили сте обавезе за које немате довољно капацитета. Превише информација узрокује стрес због кога постајете упадљиво расејани. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

ШКОРПИЈА

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

Прочитајте још: (НЕ)ЗНАЊЕ? Радијумом су зрачили гениталије, тровали бебе и добро зарађивали (ВИДЕО)

СТРЕЛАЦ

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

ЈАРАЦ

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневици.

ВОДОЛИЈА

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избегнете беспотребне трошкове, можете запасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вести и интензивирање комуникације са иностранством.

Прочитајте још: Индијанско пророчанство ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: "Доћи ће Дугини ратници"?!

РИБЕ

Можда нисте најбоље расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу из далека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.