Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКЕ МИСТЕРИЈЕ

Индијанско пророчанство ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: "Доћи ће Дугини ратници"?!

Када Земља постане болесна, и када рибе и животиње почну умирати, доћи ће племе људи састављено од свих народа, свих вера и боја, и преточити ће своју веру у дела, а не само у речи...

1608567856_Depositphotos_2627759_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Током прошлог века, једна стара жена из Кри Индијанског народа, звана “Очи од Ватре” имала је визију будућности, која данас уноси страх у кости људима широм света. Наиме, она је прорекла да ће једног дана земља бити потпуно опустошена, шуме уништене, птице ће падати са неба, а човечанство ће престати да постоји. За све ово, према предвиђању, биће крива људска похлепа.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

- Када Земља постане болесна, и када рибе и животиње почну умирати, доћи ће племе људи састављено од свих народа, свих вера и боја, и преточити ће своју веру у дела, а не само у речи. Земља ће поново бити зелена и склад ће се вратити на наш планету. Та браћа и сестре ће живети у хармонији са Мајком Земљом и говориће о љубави. Постојаће лекари за сву децу света која ће научити како да живе као браћа и сестре ове Земље. Зваће се “Дугини Ратници”, заштитници природе - наводи се у овом застражујућем пророчанству. 

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Како се објашњава, “Дугини ратници” ће ширити поруке и учити све људе овог света. Учиће их како да живе у складу са “Начином Великог Духа”. Рећи ће им како се данашњи свет удаљио од Бога и да је зато Земља “болесна”.”Дугини ратници” ће показати људима да је Велики Дух пун љубави и разумевања и како да Земљу поново учине лепом.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)
 
Задатак ових “Дугиних ратника” биће велики. Биће застрашујућих препрека и наићи ће на предрасуде и мржњу. Они морају бити одани, непоколебљиви у својој снази и снажна срца. Они ће наћи вољна срца и умове који ће их следити на овом путу повратка “Мајке Земље” лепоти и изобиљу – поново.

 

Тај дан ће доћи, није далек, закључила је ова пророчица.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas