· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за недељу, 22. мај: Јарчеве очекује ТУРБУЛЕНТАН дан, Стрелчеве сви вуку за рукав на послу

Данашњи хороскоп најављује дан пун оптимизма за Рибе

1652881804_pjimage---2022-05-18T154927.706.jpg
Фото: Unsplash

Ован

Отварају вам се нове могућности. С пријатељима разговарате о послу који има везе с иностранством. То подразумева потребу да отпутујете на неку далеку дестинацију. Реагујте брзо, не дозволите да вам колебљивост упропасти овако ретку прилику.

Бик

Нема смисла истеривати правду уколико од тога немате никакву корист. Уважите туђе аргументе и у њима пронађите разлог да попустите у својим ставовима. Будите пажљиви у саобраћају, нарочито ако се спремате да кренете на дужи пут.

Близанци

Дан вам доноси прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у време које тек треба да дође.

Прочитајте још: Знаци зодијака који су НАЈБОЉИ САПУТНИЦИ: Ево са ким треба да пакујете кофере ове године

Рак

Расположени сте и друштвени али и превише нервозни. Потрудите се да пронађете равнотежу у контакту са другим људима јер они не виде да иза привидне смирености тиња напетост која вас тера да урадите нешто због чега ћете се касније кајати.

Лав

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

Девица

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у позицији да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака најбоље чувају ТАЈНУ: Њима можете све да кажете

Вага

Превише значаја дајете томе шта ће ко да каже. Тренутно је у центру пажње љутња вашег партнера јер дозвољавате да други људи утичу на судбину ваше везе. Да ли је то пут којим желите да идете, питање је на које само ви знате одговор.

Шкорпија

Прихватили сте обавезе за које немате довољно капацитета. Превише информација узрокује стрес због кога постајете упадљиво расејани. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

Стрелац

Иако је крај недеље, очекује вас необично велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како би испунили очекивања надређених лица.

Прочитајте још: Студија сугерише да МЕСЕЦ РОЂЕЊА утиче на ваш КАРАКТЕР и КАРИЈЕРУ, а такође и на ЗДРАВСТВЕНА СТАЊА

Јарац

На свет гледате искључиво из свог угла. Не уважавате туђа мишљења па вас данас чека права емотивна турбуленција. Сматрате да су ставови особа из окружења површни, па би то могао да буде узрок поподневних дискусија и свађа.

Водолија

Амбициозни сте па дан почињете великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули окружењу у коме се крећете и радите. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима стајете на пут.

Рибе

Добијате подршку од људи од којих сте то најмање очекивали. Новац који вам је на располагању није довољан за све што сте намеравали да купите. Ситуација јесте непријатна, али оптимизам вас не напушта. Решење ћете увидети ако се добро опустите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.