Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 7. август: Овновима следе РАСПРАВЕ, Девици стиже ПОНУДА ЗА ПОСАО

КАко ће вам звезде бити накоњене овог понедељка?

1691389514_shutterstock_2064084155-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Ваш владалац Марс, планета иницијативе у тригону са Месецом у астролошком пољу посла и новца, доноси вам увећање прихода, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Аспекти Венере, владаоца партнерских односа, доноси расправе са вољеном особом.

Бик

Меркур, планета интелекта која управља вашим послом и финансијама, под упливом Јупитера из вашег знака, доноси успех спортистима, дизајнерима, филмским радницима, али и пољопривредним произвођачима. Осетљиве гласне жице.

Близанци

Аспекти са вашим владаоцем Меркуром, чине вас спремним да уложите максималне напоре, ако се бавите уметношћу. Наглашен знак Бика у коме је и Месец, владалац поља новца и љубави, доноси вам сусрет са особом коју познајете преко посла.

Рак

Позиција вашег владаоца Месеца у астролошком пољу иностранства, јунским Раковима доноси лепу зараду, преко пријатељских контаката. Аспект Сатурна и Марса, владалаца партнерских односа и креативности, доноси вам исплатив аранжман.

Лав

Квадрат између вашег владаоца Сунца и Месеца, симбола успеха и трговине, у вечерњим сатима, чини вас нервозним, јер се ближи завршетак рока једног важног посла. Уздржите се од расправа са партнером и члановима породице. Променљиво расположење.

Девица

Ваш владалац Меркур, планета логике и комуникације, у тригону са Месецом у пољу иностранства, доноси вам понуду за хонорарни посао. Напети аспекти Јупитера, владаоца партнерских односа, доносе расправе са вољеном особом. Пазите се за воланом.

Вага

Месец, који управља вашом каријером, у астролошком пољу новца, рођенима у трећој декади знака доноси увећање прихода. Позиција вашег владаоца Венере, у пољу друштвеног живота, чини вас неповерљивим када се ради о неким пријатељима.

Шкорпија

Тригон између вашег владаоца Марса у астролошкој кући друштвеног живота и Месеца, симбола емоција у кући љубави,доноси вам сусрет са Биком или Раком. Аспект са Сатурном, доноси вам сусрет са старом симпатијом, на краћем путу.

Стрелац

За ваш емотивни живот важна је позиција Меркура, владаоца партнерских односа, која вам данас може донети сусрет са неким кога познајете преко пословних контаката. Аспект са Сатурном, утиче на побољшање комуникације са вољеном особом.

Јарац

Месец у астролошком пољу љубави и креативности образује тригон са вашим владаоцем Сатурном у пољу краћих путовања, доносећи вам романтичан сусрет са Биком или Рибама. Мораћете да уложите веће напоре како би завршили посао на време.

Водолија

Квадрат између Месеца и Сунца, које управља вашим партнерским односима, наговештава могућност мањих размирица са љубавним партнером. Позиција вашег сувладаоца Сатурна, доноси вам увећање прихода преко послова са некретнинама. Бол у леђима.

Рибе

Опозиција између Марса и Меркура, који управља вашим партнерским односима и Сатурна у вашем знаку, доноси вам јаку конкуренцију, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности. Позиција Месеца погодује Рибама које доста путују због посла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas