Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za ponedeljak, 7. avgust: Ovnovima slede RASPRAVE, Devici stiže PONUDA ZA POSAO

KAko će vam zvezde biti nakonjene ovog ponedeljka?

1691389514_shutterstock_2064084155-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Vaš vladalac Mars, planeta inicijative u trigonu sa Mesecom u astrološkom polju posla i novca, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Aspekti Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi rasprave sa voljenom osobom.

Bik

Merkur, planeta intelekta koja upravlja vašim poslom i finansijama, pod uplivom Jupitera iz vašeg znaka, donosi uspeh sportistima, dizajnerima, filmskim radnicima, ali i poljoprivrednim proizvođačima. Osetljive glasne žice.

Blizanci

Aspekti sa vašim vladaocem Merkurom, čine vas spremnim da uložite maksimalne napore, ako se bavite umetnošću. Naglašen znak Bika u kome je i Mesec, vladalac polja novca i ljubavi, donosi vam susret sa osobom koju poznajete preko posla.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju inostranstva, junskim Rakovima donosi lepu zaradu, preko prijateljskih kontakata. Aspekt Saturna i Marsa, vladalaca partnerskih odnosa i kreativnosti, donosi vam isplativ aranžman.

Lav

Kvadrat između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, simbola uspeha i trgovine, u večernjim satima, čini vas nervoznim, jer se bliži završetak roka jednog važnog posla. Uzdržite se od rasprava sa partnerom i članovima porodice. Promenljivo raspoloženje.

Devica

Vaš vladalac Merkur, planeta logike i komunikacije, u trigonu sa Mesecom u polju inostranstva, donosi vam ponudu za honorarni posao. Napeti aspekti Jupitera, vladaoca partnerskih odnosa, donose rasprave sa voljenom osobom. Pazite se za volanom.

Vaga

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u astrološkom polju novca, rođenima u trećoj dekadi znaka donosi uvećanje prihoda. Pozicija vašeg vladaoca Venere, u polju društvenog života, čini vas nepoverljivim kada se radi o nekim prijateljima.

Škorpija

Trigon između vašeg vladaoca Marsa u astrološkoj kući društvenog života i Meseca, simbola emocija u kući ljubavi,donosi vam susret sa Bikom ili Rakom. Aspekt sa Saturnom, donosi vam susret sa starom simpatijom, na kraćem putu.

Strelac

Za vaš emotivni život važna je pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, koja vam danas može doneti susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Aspekt sa Saturnom, utiče na poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom.

Jarac

Mesec u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti obrazuje trigon sa vašim vladaocem Saturnom u polju kraćih putovanja, donoseći vam romantičan susret sa Bikom ili Ribama. Moraćete da uložite veće napore kako bi završili posao na vreme.

Vodolija

Kvadrat između Meseca i Sunca, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava mogućnost manjih razmirica sa ljubavnim partnerom. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama. Bol u leđima.

Ribe

Opozicija između Marsa i Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima i Saturna u vašem znaku, donosi vam jaku konkurenciju, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Pozicija Meseca pogoduje Ribama koje dosta putuju zbog posla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas