· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за среду, 10. август: Лавови ово је ваш дан, Девице будите стрпљиве

Шта нам саветује хороскоп за средину радне недеље?

1660032441_yoga-g42f785fae_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Правите компромис тамо где му није место. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Бик

Да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то може бити везано за ваш љубавни живот. Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете у свим намерама успети, али, покушајте да не тргујете емоцијама.

Прочитајте још: Која боја КОСЕ највише одговара вашем ЗНАКУ? Ако желите да промените фризуру, можете је ускладити са хороскопом

Близанци

Дуго сте одолевали импровизацијама и форсирали своје идеје. Сада, када је туђе решење најнеповољније, ви морате да га прихватите. Кривицу за новонасталу ситуацију морате преузети, јер сте својим негативним ставом изазвали инат надређених.

Рак

Захваљујући својим способностима добијате малу захвалницу у виду симболичног поклона. Импонује вам признање, без обзира што је количина вашег уложеног труда знатно већа од дара који добијате. Мудро захвалите, права надокнада тек долази.

Лав

Ово је ваш дан. Коцкице се слажу једна за другом, ствари се решавају саме по себи. Пријатно сте изненађени јер нисте очекивали такав дар с неба. Нека вас не занесе тренутни резултат јер он није дошао вашим залагањем већ је пресудио фактор среће.

Девица

Преокупирани сте финансијама, партнерским односима и дилемом о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Савет је да истрајете у свему, јер, добитак који можете остварити није занемарљив.

Вага

Ваш однос према обавезама изгледа превише опуштен. Обављајте посао одговорније и без сувишне приче. Ретко ко зна да је ваша шаљивост, уствари, одбрамбени механизам, јер не умете на други начин да сакријете страхове и тензију.

Прочитајте још: Они су увек у ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: 5 знакова који стављају све остале у други план када се појаве

Шкорпија

Уморни сте од темпа који вас притиска. Ово је доба године када вам је неопходан одмор. Дан проведен у кругу породице и опуштена атмосфера, то је оно што би вас окрепило. Мислите да је немогуће, а заборављате да је и немање избора, избор.

Стрелац

Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Ускоро ће се финансије побољшати па ће то допринети да се осећате сигурније па самим тим и задовољно. Дан није повољан за покретање неких значајнијих корака на пословном плану.

Јарац

Свесни сте своје ароганције, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

Водолија

Добре вести стижу из иностранства. Некоме ваше идеје делују интересантно. Не очекујте бајке које се дешавају преко ноћи. Свему приступите рационално и стрпљиво вуците потезе. Ако то успете, резултат неће изостати.

Рибе

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите није ли та ваша потреба дошла из пуке досаде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.