Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су увек у ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: 5 знакова који стављају све остале у други план када се појаве

Они су најпопуларнији у друштву

1659963034_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Многи завиде људима који се лако упознају са другима и стичу пријатеље, који увек привлаче пажњу и једноставно су популарни у друштву. То свакако има везе са њиховом природом, као и са хороскопским знаком – ево у којим знацима се рађају такви људи.

Лав

Лавови су пријатељски настројени према другима, воле да излазе, да се друже и људи воле њих. Привлачни су, оптимистични, пуни енергије и љубазни, а оно што други воле код њих је то што умеју на пријатељску оданост да одговоре истом мером.

На сваком окупљању су управо они у центру пажњу и сви желе да се угледају на њих.

Стрелац

Стрелци су познати као веома забавне особе, а њихова жељаа за животом и проводом је готово заразна. Веома су отворени, имају фантастичан смисао за хумор, па није ни чудо што су један од најпопуларнијих хороскопских знакова.

Имају велико срце и врло су дарежљиви, па због свега тога људи једноставно воле да буду у њиховом друштву.

Рибе

Особе рођене у знаку Риба би све урадили за људе које воле. Потпуно су несебични, због чега су и веома популарни у друштву.

Добро се слажу са свима, и иако имају тренутака када воле да се осаме, када одлуче да буду у друштву, сасвим сигурно ће бити у центру пажње.

Прочитајте још: Данас је 8.8: Ово је посебан дан када се остварују снови

Ован

Тешко је не волети Овнове јер су врло авантуристичког духа и њихова живост чак и најједноставније ствари чини веома забавним.

Истина, особе рођене у овом знаку си такмичарски настројене, али тај њихов такмичарски дух и остале тера да буду што бољи. У сваком случају, имају лепу енергију којом привлаче све око себе и сви желе да буду њихови пријатељи.

Близанци

Близанци су мајстори у стицању нових пријатеља и популарности. Они имају невероватне социјалне вештине, умеју да се прилагоде свима и могу да нађу заједничку тему са сваким. Чине да се други људи поред њих осећају вредним и занимљивим, а коме би то могло да се не свиди?

Особе рођене у овом знаку лоше расположење и лош дан могу потпуно да вам преокрену самим тим што ће бити уз вас.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas