Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за среду, 13. април: Лавови добијају ПОДРШКУ, Рибе жуде за ПРОМЕНОМ

Дневни хороскоп најављује промене за Јарчеве, бар када је посао у питању

1649761542_pjimage---2022-04-12T130529.137.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Ован

Не прија вам доминација вољене особе, а не узимате у обзир да је такав однос изазван вашим повлачењем. Можда мислите да је друга страна то сама изрежирала. Не заваравајте себе и друге, с препуштањем вођства утрапили и сву одговорност која иде с тим.

Бик

Прихватате нове пословне обавезе иако нисте сигурни како оне функционишу. Да бисте све савладали потребно је додатно време како бисте се осамили и натенане проучили ствар. Пошто за то немате услова, можда је мудрије да одустанете.

Близанци

Враћате се у ритам на који сте навикли. Неки стари послови се поново активирају, а ви сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Сада када је реализација извесна, ви више нисте сигурни да ли је то оно што желите.

Прочитајте још: МОЋАН ТРАНЗИТ НА НЕБУ! Меркур је ушао у знак Бика: Идеално време за НЕКРЕТНИНЕ и ПРЕГОВОРЕ

Рак

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, размислите о одлагању.

Лав

Стиже подршка из далека. Ваш шарм је у пуној снази, све што смислите има изгледа да се реализује. Ипак, поведите рачуна, можете постати мамац за људе који нису добронамерни. Осим тога, радите све крајње поштено, јер у супротном, следе новчане казне.

Девица

Финансијска ситуација се стабилизује, право је време да добро расположење поделите с вољеном особом. Стиже вам вест која може, на кратко, да прекине хармонију. Данас не размишљајте о послу, одмарајте али будите умерени у храни и пићу.

Прочитајте још: Венера је у чаробним Рибама од 5. АПРИЛА ДО 2. МАЈА: Како ће се ПЕРИОД ПУН ЕМОЦИЈА одразити на сваки хороскопски знак?

Вага

Сустижу вас умор, а могуће и прехлада. Очекујете благонаклоност надређених лица, али то изостаје. Да бисте данас били поштеђени, морате се јасно изјаснити. Ипак, будите пажљиви, свака комуникација у виду писаних порука може се преточити у неспоразум.

Шкорпија

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Стрелац

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација која се данас значајно компликује.

Прочитајте још: ПУН МЕСЕЦ У ВАГИ 16. АПРИЛА: Поље партнерства је НА УДАРУ! Ево ко треба да се причува, а ко да слави

Јарац

Осећате да вас неко угрожава. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете довољно истрајни. Многи ће овај период на послу осетити повећану тензију а све то као резултат неких промена које се одвијају унутар фирме у којој сте ангажовани.

Водолија

Све активности су вођене у оквиру пројекта у који сте одавно укључени. Од вас се очекују потези којима бисте доказали своје место у тиму. Будите обазриви, поље деловања је ограничено и ваше могућности могу доћи у питање.

Рибе

Вишак слободног времена вам даје простора да се у себи преиспитујете да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због реално лоше ситуације већ су у питању много дубљи механизми које, тренутно, не можете да сагледате.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas