· · Коментари: 0
АСТРО

МОЋАН ТРАНЗИТ НА НЕБУ! Меркур је ушао у знак Бика: Идеално време за НЕКРЕТНИНЕ и ПРЕГОВОРЕ

Меркур је ушао у Бика и остаје у том знаку до 29. априла 2022. године

1649757207_pjimage---2022-04-12T115316.000.jpg
Foto: Unsplash

Хајде да видимо како ће се одразити на све хороскопске знаке!

Ован

Вама је наглашена продаја тј. трговина. Сада можете да продате земљу, некретнину или да је купите. Свака варијанта вам доноси успех. Ако се бавите било којим обликом писања или комуникацијом сада треба да преговарата или да изнесете идеје јер вам је комуникација и запажање одлично и такође вам доноси успех!

Бик

Вама је комуникација пут до успеха или до неуспеха. Полако, овај транзит вам доноси јаку комуникацију , интелигентну, све вас занима, радознали сте, али је потребно да будете прибрани и да не улазите лако у расправу. Ако ово савладате следи вам успех!

Близанци

Можете да будете доведени у позицију да решавате туђе проблеме. Битно је да реално сагледате ствари и да се не водите вашим личним мишљењем. Будите сконцентрисани на пословне задатке да вам не би нешто промакло.

Прочитајте још: Венера је у чаробним Рибама од 5. АПРИЛА ДО 2. МАЈА: Како ће се ПЕРИОД ПУН ЕМОЦИЈА одразити на сваки хороскопски знак?

Рак

Одличан транзит који тражи од вас брзу реакцију, брзо доношење одлука. Инспиративни сте, имате идеје и свесни сте да вам је потребан тим. Удружите се са колегама или пријатељима и крените ка реализацији бизнис плана.

Лав

Наглашена вам је каријера и посао као и пословне понуде. Поједини Лавови ће имати две понуде за посао. Оно што тражи Меркур у Бику је темељан приступ послу.

Девица

Вама се активира поље образовања и путовања. Поједине Девице ће радити на свом образовању, едукацији или ће уписати курсеве а путовање вам долази од некога ко је у вашем ближем окружењу. 

Прочитајте још: При избору материјала и постављању система термоизолације обавезно обратите пажну на ОВЕ ствати

Вага

Следи вам новац! Новац кроз наследство, продају некретнине или добијате награду на послу кроз финасијски бонус . Свакако вам новац пристиже! Срећно!

Шкорпија

Пољу партнерских односа је наглашено али кроз комуникацију. Лепим речима можете буквално све постићи. Али ако пустите свој отров кроз речи може доћи до озбиљних и несагледивих последица. Ви бирате.

Стрелац

Вам следи понуда посла који не треба да одбијете. Ако сте без посла ово је феноменална понуда ако сте у радном односу понуду прихватите као додатни посао јер има тенденцију да дуго траје што вам доноси додатна сигурна примања у наредних пар и више година.

Прочитајте још: Коме АПРИЛ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ, срећу, љубав и задовољство! Четири хороскопска знака ће УЖИВАТИ

Јарац

Љубав! Слободни улазе у везу која је сигурна и темељна и која вам доноси мир и стабилост. Заузети добијају принову. У оба случаја ствари се дешавају изненада!

Водолија

Све проблеме које сте имали у породици сада решавате. Комуникација вам је наглашена. 

Рибе

Поље путовања је наглашено. У било ком тренутку изненада ви добијате позив за путовања. Или ћете сами организовати. Одмор вам је потребан и сада сваки тренутак искористите да себи угодите.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.