Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венера је у чаробним Рибама од 5. АПРИЛА ДО 2. МАЈА: Како ће се ПЕРИОД ПУН ЕМОЦИЈА одразити на сваки хороскопски знак?

Ово је чаробни транзит јер се дешава на 27 степену Риба!

1649157268_spring-2189231_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Појачаће интуитивност, љубав, додире…Венера је егзалтирана у Рибама и свакоме ће донети промене! Свакоме ће љубавна чула бити надражена и наглашена.

Како ће се Венера у Рибама одразити на хороскопске знаке?

Ован

Транзит вам се дешава кроз 12. кућу што ће довести до тајних веза, прикривене сексуалне енергије, забрањених погледа и додира. Доноси вам дубоко лично преиспитивање љубавног живота.

Бик

Ваша Венера ће током овог транзита донети лепе и миле моменте. За оне који су сами, љубав је сигурна и може се десити из пријатељства. За заузете лепи и романтични моменти са партнером и учвршћивање љубави.

Прочитајте још: Коме АПРИЛ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ, срећу, љубав и задовољство! Четири хороскопска знака ће УЖИВАТИ

Близанци

Транзит вам доноси на првом месту сигурно већу зараду и напредак у каријери без обзира да ли је тренутни посао или нов! У љубави вам доноси мале трачеве, а ви свакако добро проверите сваку реч па тек онда комуницирајте.

Рак

Диван период, одличан за љубав! Они који су слободни, прекинули дугу везу или се развели улазе у нову везу која ће дуго трајати и која вам показује шта је права љубав! Слободни упознају особу из далека, друге државе или друге нације,

Лав

Доноси вам најбоље могуће: новац и љубав! Новац преко посла или ћете бити ангажовани за посао са стране који вам доноси озбиљну зараду. Љубав која је јака, страсна дубока са тренутним партнером или ако сте сами са потпуно новим партнером.

Девица

Транзит вам доноси улазак у брак и проширење породице. Дивне, романтичне и блиске тренутке са партнетом.

Прочитајте јошЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: Девице очекује ново познанство, Лавове ДРАМАТИЧАН сусрет

Вага

Слободне Ваге упознају партнера преко посла. Заузете улазе у брак или заједницу уз куповину нове некретнине. Све Ваге које очекују новац од посла или од заборављеног дуга сада га добијају.

Шкорпија

Транзит вам доноси јаку сексуалну енергију, много страсти и велику потребу за трудноћом.

Стрелац

Лепа породична енергија. Имаћете потребу да што више времена проводите у дому уз породицу и партнера. Слободни упознају некога преко породице или пријатеља.

Јарац

Одличан период за каријеру, наглашена комуникација. Слободни Јарчеви упознају особу на јавном месту. Заузети везу подижу на виши ниво.

Водолија

Партнер Водолија које су у вези имаће велики успех у каријери. Слибодне Водолије упознају особу преко посла која је потпуно другачија од свих досадашњих партнера.

Рибе

Велики успех у каријери, животу, љубави! Још је и Јупитер у вашем знаку што вам доноси успех на сваком кораку. Слободне Рибе упознају помало мистичну особу пуну животног искуства. Заузете Рибе уживају са партнером, имаће јако лепе интимне моменте пуне љубави и страсти.

БОНСУ ВИДЕО

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas