Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop za sredu, 13. april: Lavovi dobijaju PODRŠKU, Ribe žude za PROMENOM

Dnevni horoskop najavljuje promene za Jarčeve, bar kada je posao u pitanju

1649761542_pjimage---2022-04-12T130529.137.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ovan

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

Bik

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

Blizanci

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Pročitajte još: MOĆAN TRANZIT NA NEBU! Merkur je ušao u znak Bika: Idealno vreme za NEKRETNINE i PREGOVORE

Rak

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

Lav

Stiže podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne.

Devica

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, na kratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umereni u hrani i piću.

Pročitajte još: Venera je u čarobnim Ribama od 5. APRILA DO 2. MAJA: Kako će se PERIOD PUN EMOCIJA odraziti na svaki horoskopski znak?

Vaga

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

Škorpija

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

Strelac

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Pročitajte još: PUN MESEC U VAGI 16. APRILA: Polje partnerstva je NA UDARU! Evo ko treba da se pričuva, a ko da slavi

Jarac

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Vodolija

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

Ribe

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas