Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за среду 14. јун: Водолија је НЕЗАУСТАВЉИВА, док НАЈБОЉИ ДАН чека Јарчеве

Дневни хороскоп каже да ће Лавовима све ићи од руке, док Девица замера свима све

1686725253_0384ef1820529d57eabf392cab13056dc361e54e--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Посао: Нешто спорији радни ритам пратиће и данас особе рођене у знаку Овна. Што се финансија тиче, новац трошите без контроле, покушајте да се обуздате.

Љубав: Овај дан не би требало да се на пољу емотивно љубавних односа битно разликује од претходног. Могли бисте драгу особу изненадити неким поклоном. Скромним, наравно.

Здравље: Будите умерени у свему.

БИК

Посао: Током овог радног дана типичне Бикове очекује доста посла и повећан обим радних обавеза. Будите опрезни у комуникацији са сарадницима, могуће су несугласице.

Љубав: Из више углова данашња дешавања у сфери љубави доносе вам лепе ствари и пријатна изненађење, нарочито ако сте у стабилним партнерским односима.

Здравље: Могуће су пробавне сметње, смањите нервозу.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Било би добро да не улазите у конфликте са сарадницима, а посебно надређенима, јер нећете ништа добро постићи а много тога можете изгубити.

Љубав: Посебно је битно да својим понашањем и поступцима не иритирате другу страну јер можете очекивати изливе љубоморе, што неће бити баш пријатно.

Здравље: Могуће стомачне тегобе.

РАК

Посао: Потрудите се да не журите са обављањем професионалних обавеза. Раковима данас слаба концентрација може донети потенцијалне грешке и неспоразуме.

Љубав: Ваши приоритети у сфери љубави данас нису ни близу ономе што очекује друга страна. Уколико не желите продубљивање раскорака размишљајте и радите на компромисима.

Здравље: Чувајте се инфекција, упала.

ЛАВ

Посао: Одличан дан је пред вама да завршите са пословима које сте започели, као и да покренете комуникацију са неким особама за које се надате да бисте са њима могли у будућности сарађивати.

Љубав: Без обзира да ли сте слободни или не, данас је реално очекивати да вам заголица машту појава потпуно нове интересантне особе на љубавном пољу.

Здравље: Могуће су алергијске реакције.

ДЕВИЦА

Посао: Већина Девица имаће више изазова на плану спровођења већ договорених пословних планова и данас. Немојте се само нервирати, проћи ће и то.

Љубав: Мало шта вам данас иде директно на руку и у сфери љубави, не дозволите уплитање других у ваше емотивне релације, и не реагујте на трачеве.

Здравље: Потребно вам је више одмора.

ВАГА

Посао: Прилично хаотичан радни дан могу очекивати Ваге. Посебно се потрудите да ублажите потенцијалне вербалне сукобе са надређеним особама.

Љубав: Све ваше љубавне активности данас би ваљало да буду усмерене ка драгој особи, али без великих очекивања и форсирања крупних одлука.

Здравље: Респираторни систем и грло вам могу задавати мање проблеме.

ШКОРПИЈА

Посао: Иако није реално очекивати неки већи професионални заокрет, типичне Шкорпије данас ће имати добар дан за прецизирање детаља неких нових пословних договора.

Љубав: Битне одлуке које се тичу ваших партнерских релација данас никако немојте доносити нагло, сачекајте да се смире страсти.

Здравље: Могућа осетљивост урогениталног тракта.

СТРЕЛАЦ

Посао: Врло је реално да остварите све најважније пословне задатке које сте себи поставили за овај радни дан уз додуше велики труд и напор.

Љубав: Ако будете много времена и енергије потрошили на посао, онда ће вам остати мало за сферу љубави. Потрудите се да је потпуно не запоставите.

Здравље: Проконтролишите крвни притисак.

ЈАРАЦ

Посао: Много енергије и труда уложиће типични Јарчеви да на време остваре постављење професионалне циљеве. Очекује вас подршка особа које цените.

Љубав: Астролошки аспекти најављују леп љубавни дан, а ви својим додатним ангажовањем можете све подићи на виши ниво.

Здравље: Физички умор.

ВОДОЛИЈА

Посао: Настављате у истом, а можда и још јачем темпу да остварујете постављене пословне циљеве па би се могло рећи да за вас препреке не постоје.

Љубав: Они који су задовољни актуелним стањем у свом љубавном животу неће имати разлога за бригу, а онима који би нешто да мењају повољније околности тек следе.

Здравље: Водите рачуна о исхрани.

РИБЕ

Посао: Почев од најбаналнијих разговора и најмањих договора, данас вам све може ићи некако траљаво и споро. Неки вас неће разумети, а можда и ви нећете најбоље разумети друге и тако укруг.

Љубав: Свака ситница би могла да вас иритира и на љубавном плану. Да би избегли несугласице, боље смањите критике.

Здравље: Појачана нервоза може вам изазивати стомачне тегобе.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas