· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за суботу, 22. јануар: Вагама данас стиже ПУТОКАЗ за даље, Рибама се смеши РОМАНТИЧНА авантура

Дневни хороскоп саветује Шкорпијама да сачекају повољан тренутак, све у своје време.

1642430725_hkjhnkjihi.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Иако сте свесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употребите сву своју аналитичност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете поделити с драгим људима. То је једини начин да се у овом дану осећате корисно.

Бик

Узимате себи мало слободног времена, али се не организујете на прави начин. Пасивност би можда неком другом напунила батерије, али за вас то може бити извор велике тензије која, ако је не избаците из себе, прети да прерасте у агресију.

Близанци

Код вас све иде у пакету, посао, новац и љубавни живот. Ипак, од вас се захтева да се прилагодите новим околностима. Нисте еластични па вам све то смета јер свака промена коју нисте ви изазвали у вама буди фрустрацију и нерасположење.

Рак

Бег од реалности је најлакши ако се фокусирате на туђ живот и проблеме који не припадају вама. Иако верујете да сте у светој мисији спасавања других људи, у позадини ви уствари само избегавате суочавање с сопственим проблемима који чекају само вас.

Прочитајте још: Његова НАЈБОЉЕ ЧУВАНА ТАЈНА, према хороскопском знаку: Ове ствари никад не би желео да откријете!

Лав

Муче вас нерашчишћени односи с пријатељима које одавно познајете. Не преостаје ништа друго него да озбиљно поразговарате о свему. Ситуација није лако решива јер вас за њих везују животне околности на које не можете да утичете.

Девица

Очекују вас повољни уговори, успешне куповине као и стабилизација на пољу финансија. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

Вага

Добијате вест која је, практично, путоказ. Свесни сте да вам та информација указује куда идете даље, али вам није јасно шта је крајњи циљ. Прихватите изазов, а времену препустите да вам донесе одговоре на сва питања која вас данас муче.

Шкорпија

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, одложите.

Прочитајте још: Ево како да зарадите МНОГО НОВЦА у 2022. години на основу вашег хороскопског знака

Стрелац

Не прихватајте на себе нове обавезе, најбоље је да дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује већи новчани добитак који великим делом може решити бар део финансијске напетости која вас мучи.

Јарац

Финансије су у првом плану. Један пријатељ вам тражи новац на зајам, а то је за вас као да вам је лупио шамар. Ваша прецизност не подноси апстрактне појмове као што је позајмица за коју се не зна који је крајњи рок наплате. Не будите престроги.

Водолија

Отварају вам се лепе пословне могућности. Предстоје преговори о могућој сарадњи са иностранством као и шанса за далеко путовање на коме ћете се пословно усавршавати. Не дозволите да вам због тренутне лењости оваква шанса пропадне.

Рибе

Можда ћете данас упознати особу са којом вас чека романтична авантура. Ипак, уколико обуздате своју усплахиреност, веза би могла потрајати. Осим тога, избегавајте шопинг јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.