Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за суботу, 5. август: Ракове очекују ПРЕГОВОРИ О НОВОМ ПОСЛУ, Ваге УЛАЗЕ У КОНФЛИКТ СА ВОЉЕНОМ ОСОБОМ

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене ове суботе

1691218161_shutterstock_2018780594-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са изазовним аспектом између Месеца у вашем знаку, Меркура и вашег владаоца Марса, симбола логике и акције, потребно је да се прилагодите околностима на послу. Позиција Сунца доноси новац уметницима и спортистима. Подложност повредама.

Бик

Прелазак Месеца преко астролошке куће тајних непријатеља, Овна, неповољно утиче на однос са љубавним или пословним партнером. Аспекти вашег владаоца Венере, захтевају прилагођавање финансијским условима. Пазите се вреле воде.

Близанци

Због инкоњункције између Месеца у Овну и вашег владаоца Меркура близу Марса у пољу приватног живота, чланови породице очекују да проводите више времена с њима. Могућ одлазак на краћи пут у иностранство. Пазите се за воланом.

Рак

Због наглашеног знака Девице, очекују вас преговори о новом послу. Ваш владалац Месец у астролошкој кући каријере прави тригон са Сунцем, доносећи вам лепу зараду, ако се бавите креативном делатношћу, нарочито глумом. Опасност у саобраћају.

Лав

Ваш владалац Сунце у тригону са Месецом у Овну, чини вас спремним да се максимално ангажујете ако ваш посао има везе са пружањем услуга. Шкорпија или Ован подстиче вашу амбицију када се ради о сарадњи са странцима или стручном усавршавању.

Девица

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца Меркура и Марса у вашем знаку, планета логике и акције, чини вас изузетно мотивисаним да се посветите пројекту са странцима који обухвата и послове са некретнинама. Опасност у саобраћају.

Вага

Владалац ваших партнерских односа, Марс, близу Меркура у астролошком пољу интуиције, али и препрека, доноси конфликте са вољеном особом, која очекује да се бавите и решавањем њених проблема. Слободне Ваге увече очекује сусрет са Лавом.

Шкорпија

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла, под утицајем вашег владаоца Плутона, доноси вам лепу зараду али и нервирања, уколико се бавите послом који подразумева чешћа путовања. Аспект са Сунцем наговештава сусрет са Јарцем или Биком.

Стрелац

Позиције вашег владаоца Јупитера у пољу финансија и Марса и Меркура у пољу каријере чине вас веома мотивисаним када се ради о послу који захтева велику прецизност. Тригон између Месеца и Сунца доноси успех и новац глумцима и спортистима.

Јарац

Месец у кући приватног бизниса под упливом Сунца из поља финансија доноси вам зараду преко сарадње са особама из немачког језичког подручја. Аспекти са Марсом и Меркуром у Девици, доносе успех уметницима и спортистима.

Водолија

Марс и Меркур у астролошком пољу финансија под упливом Јупитера близу вашег владаоца Урана, доноси вам увећање зараде преко послова са купопродајом некретнина. А Месец у пољу менталног стања, доноси вам нервозу и опасност у саобраћају.

Рибе

Транзит Месеца из вашег у знак Овна, подстиче вашу амбицију, доносећи вам сјајне шансе за увећање прихода, преко сарадње са пословним партнерима из немачког језичког подручја. Брачни или љубавни партнер очекује да му посветите више пажње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas