Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za subotu, 5. avgust: Rakove očekuju PREGOVORI O NOVOM POSLU, Vage ULAZE U KONFLIKT SA VOLJENOM OSOBOM

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene ove subote

1691218161_shutterstock_2018780594-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Sa izazovnim aspektom između Meseca u vašem znaku, Merkura i vašeg vladaoca Marsa, simbola logike i akcije, potrebno je da se prilagodite okolnostima na poslu. Pozicija Sunca donosi novac umetnicima i sportistima. Podložnost povredama.

Bik

Prelazak Meseca preko astrološke kuće tajnih neprijatelja, Ovna, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Aspekti vašeg vladaoca Venere, zahtevaju prilagođavanje finansijskim uslovima. Pazite se vrele vode.

Blizanci

Zbog inkonjunkcije između Meseca u Ovnu i vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u polju privatnog života, članovi porodice očekuju da provodite više vremena s njima. Moguć odlazak na kraći put u inostranstvo. Pazite se za volanom.

Rak

Zbog naglašenog znaka Device, očekuju vas pregovori o novom poslu. Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere pravi trigon sa Suncem, donoseći vam lepu zaradu, ako se bavite kreativnom delatnošću, naročito glumom. Opasnost u saobraćaju.

Lav

Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Mesecom u Ovnu, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete ako vaš posao ima veze sa pružanjem usluga. Škorpija ili Ovan podstiče vašu ambiciju kada se radi o saradnji sa strancima ili stručnom usavršavanju.

Devica

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura i Marsa u vašem znaku, planeta logike i akcije, čini vas izuzetno motivisanim da se posvetite projektu sa strancima koji obuhvata i poslove sa nekretninama. Opasnost u saobraćaju.

Vaga

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Mars, blizu Merkura u astrološkom polju intuicije, ali i prepreka, donosi konflikte sa voljenom osobom, koja očekuje da se bavite i rešavanjem njenih problema. Slobodne Vage uveče očekuje susret sa Lavom.

Škorpija

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, donosi vam lepu zaradu ali i nerviranja, ukoliko se bavite poslom koji podrazumeva češća putovanja. Aspekt sa Suncem nagoveštava susret sa Jarcem ili Bikom.

Strelac

Pozicije vašeg vladaoca Jupitera u polju finansija i Marsa i Merkura u polju karijere čine vas veoma motivisanim kada se radi o poslu koji zahteva veliku preciznost. Trigon između Meseca i Sunca donosi uspeh i novac glumcima i sportistima.

Jarac

Mesec u kući privatnog biznisa pod uplivom Sunca iz polja finansija donosi vam zaradu preko saradnje sa osobama iz nemačkog jezičkog područja. Aspekti sa Marsom i Merkurom u Devici, donose uspeh umetnicima i sportistima.

Vodolija

Mars i Merkur u astrološkom polju finansija pod uplivom Jupitera blizu vašeg vladaoca Urana, donosi vam uvećanje zarade preko poslova sa kupoprodajom nekretnina. A Mesec u polju mentalnog stanja, donosi vam nervozu i opasnost u saobraćaju.

Ribe

Tranzit Meseca iz vašeg u znak Ovna, podstiče vašu ambiciju, donoseći vam sjajne šanse za uvećanje prihoda, preko saradnje sa poslovnim partnerima iz nemačkog jezičkog područja. Bračni ili ljubavni partner očekuje da mu posvetite više pažnje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas