Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који на први поглед делују хладно и одбојно: Али иза те спољашности, крију се нежни и брижни људи

Не дозволите да вас први утисак превари

1689508331_shutterstock_1655650873.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Народна мудрост каже да не судимо о књизи по корицама, а исто важи и за људе. Али, колико год се трудили први утисак често је пресудан. Међутим, веома често се деси да погрешимо приликом процене и они са "тврдим оклопом" увек имају најмекше срце. То нам доказују хороскопски знаци који на први поглед изгледају опасно и застрашујуће, али су веома пријатни и често нежни у души.

Срећна република открива која четири хороскопска знака могу да изгледају опасно, али само док их не упознате мало боље.

Шкорпија

Шкорпије су познате по свом интензивном и страственом темпераменту. Изгледају веома оштро и хладно и у прву руку нам се може учинити да су у питању опасни играчи. Међутим, шкорпије су заправо веома осетљиве и емотивне и дубоко брину о својим ближњима. Увек су спремни да било коме и било када пруже потребну подршку. 

Ован

Овновски темперамент је снажан и агресиван и многима делује застрашујуће. Међутим, иза те ватрене спољашњости овнови су веома добоћудни. Пре свега су страствени, али веома великосушни и заштитнички настројени према вољенима.

Јарац

Јарчевима доминира дисциплина, тврдоглавост, одлучност и реалистичан поглед на свет. Њихова хладна и дистанцирана спољашњост може на нас да остави утисак хладнокрвности, али су веома бржни и нежни и имају велико срце за оне које воле и такође су расположени да вам буду "раме за плакање" у најтежим моментима. 

Лав

Лавови су познати по својој краљевској природи, а њихово присуство може изазвати страх у другим људима. Међутим, иако делују тако они се јако великодушни и рођени заштитници. Њихово велико срце их чини веома меканим у неким ситуацијама када треба да покажу "зубе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas