Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОЈИ НЕМАЈУ СРЕЋЕ У ЉУБАВИ: Астролози откривају због чега ови припадници Зодијака увек наилазе на препреке

Њихова склоност ка љубомори и посесивности може створити борбу за моц́ у везама...

1713696781_Foto-Shutterstock-horosko-i-ljubav.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Да ли се осец́ате као да вам је љубав увек ван домашаја? Можда за то кривите лошу срец́у или лош тајминг. Али шта ако и звезде играју улогу?

Астрологија сугерише да би ваш хороскопски знак могао утицати на ваше романтично путовање више него што мислите.

Упуштамо се у космичке мистерије да бисмо открили зашто неки појединци наилазе на потешкоц́е у љубави. Придружите нам се док истражујемо четири хороскопска знака који се често суочавају са препрекама у вези.

Ован

Ован, страствени ватрени знак, познат је по свом авантуристичком духу и независној природи. Иако их ове особине чине узбудљивим партнерима, оне такође могу довести до импулсивних одлука и страха од посвец́ености. Овнови се могу борити да уравнотеже своју жељу за слободом са потребом за емоционалном везом.

Бик

Бик, постојан земљани знак, цени стабилност и сигурност изнад свега. Међутим, њихова тврдоглавост и невољност да се промене могу створити изазове у односима. Појединци у знаку Бика могу бити тешко да направе компромис или се прилагоде потребама свог партнера, што доводи до сукоба и неспоразума.

Близанци

 

Близанци, радознали ваздушни знак, познати су по својој брзој духовитости и шарму. Међутим, њихова двострука природа их такође може учинити неодлучнима и склоним променама расположења. Близанци могу да се боре да одрже дугорочне везе због своје немирне природе и страха од досаде.

Шкорпија

Шкорпија, интензиван водени знак, познат је по својој страсти и дубини емоција. Међутим, њихова склоност ка љубомори и посесивности може створити борбу за моц́ у везама. Шкорпијама може бири тешко да у потпуности верују својим партнерима, што доводи до осец́аја несигурности и параноје, пише Астро Талк. 

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas