Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци којима ће децембар донети највише среће!

Ево шта у наредном периоду очекује Рака, Лава и Шкорпију

1669793909_Shutterstock-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Поред помрачења и ретро планета, Раковима , Лавовима и Шкорпијама децембар доноси лепе тренутке, срећу и лепу енергију. Појединима у послу, а некима на личном плану!

Шкорпија - вама Марс доноси врелу и јаку страст. Будите сигурни да ће вас одвести у дубине и повезати вас са људима са којима заједно померате планету привлачношћу . То ће бити налет јаких и бурних емоција и сеx привлачности од којих се чак и ви драге Шкорпије можете уплашити. Али будите сигурни да ћете открити потпуно нови свет ако допустите да вас Марс и енергија воде!

Прочитајте још: Шта нам доноси ПОСЛЕДЊИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР у овој години? Стижу промене у последњем тренутку

Рак- ви ћете у овом месецу можда по први пут да се изборите за себе. Бићете толико непрепознатљиви свој ставом и оштрим језиком да вас ни најближи људи неће препознати. Сада ћете ви водити разговор и вас ће слушати. Будите сигурни у себе и не дозволите да вас ико увреди или покуша да вас убеди у супротно!

Прочитајте још: Каквом ЕНЕРГИЈОМ зрачи ЖУТА боја? Једном хороскопском знаку доноси посебну срећу

Лав- вама се полако завршава ова пословна календарска година и ви задовољно трљате руке. Имате и зашто! Све изазове сте успешно савладали и сада полако правите план за наредну пословну годину. Немојте превише себе сада давати јер је и вама потребан одмор и ресет од свега. Приуштите себи нешто велико онако право лавовски како само ви знате!

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas