Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскопски знакови који би могли да имају више од ЈЕДНОГ БРАКА: Они се не могу скрасити покрај једне особе

Астролози тврде ће ови знакови минимум два пута стати на "луди камен"

1664451458_foto-Profimedia-Pexels.jpg
Фото: Профимедиа, Пеxелс
Oglas

Астролози тврде да ће три знака Зодијака више пута стати пред олтар. Да ли сте међу њима, откријте у наставку...

Бик

Увек у петој брзини, Бикови током целог свог живота имају прилику да упознају изузетно занимљиве особе на најразличитијим местима. Весели и помало бучни, а увек изузетно интересантни, припадници овог земљаног знака врло лако привлаче пажњу супротног пола и пре брака имају многе везе и авантуре. Тако и успевају да искристалишу у својој глави поред какве особе желе да проведу живот. За брачног партнера углавном бирају особу са којом нису били предуго у вези и на тај потез се одлучују више ослањањући се на интуицију него на рационално размишљање.

Бикови су добродушни и широке руке тако да би за вољену особу учинили на свету. Међутим, уколико то прерано покажу другој страни, она ће и те како то умети да искористи и често да се претвара да је оно што није како би Бика навела што пре на брак. И чим се прође мало времена након свадбене церемоније, брачни сапутник показује своје право лице. Поред тога, Бик има проблем са љубоморним испадима и не жели да се за његову другу половину ико интересује, да је хвали јер се увек изроди зрно сумње које га раздире уколико му друга страна за то иоле да материјала. Чак и кад је у браку са изузетно толерантном особом, Бик ће и даље желети да се креће на хиљаду места и често ће запостављати кућу и породични живот.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за ОКТОБАР 2022: ОВНОВИ желе промене, а овим знаковима следи велики УСПЕХ

Ако му особа са којом је у браку покаже да може и без њега несметано да функционише, прорадиће сујета и почеће да се инати, што може довести до велике дисхармоније. Када увиди да је брак на стакленим ногама, урадиће све што је у његовој моћи како би се ствари поправиле…

Ипак, када схвати да га за ту особу више ништа не везује, одлази без размишљања, јер изузетно држи до себе и не дозвољава да га ико гази. Крах брака доживљава као велики животни пораз и желеће да самује дужи временски период, а кад наредни пут упозна особу која је вредња пажње, на потпуно другачији начин ће вредновати да ли је материјал за брак.

Девица

Припадници овог земљаног знака несумњиво воле да су у центру пажње, а то им лако полази за руком јер су изузетно интелигентни, шармантни и надасве духовити. Радо су виђени у сваком друштву, али их особе супротног пола чешће доживљавају као пријатељску фигуру него као материјал за везу, што је најчешћи разлог због чега нису имали превише веза пре самог брака. Наравно, има и оних Девица које заводе где год да се појаве, али то су више авантуре него озбиљне везе.

Када упознају особу за коју желе да се заиста вежу, правиће се да неке мане друге стране не виде и сматраће да ће успети да временом преобликују партнера по својој жељи.

То чине јер је у природи Девице да изнад свега желе заједништво, самоћа их неописиво плаши па им је најчешће то главни мотив за брак. После једног периода, када се труде да максимално удовоље другој страни, на површину ће испливати све оне мане партнера пред којима су затварали очи и то ће почети неописиво да их гуши. Поред тога, бавиће се и анализом сваког поступка брачног партнера, јер су Девице иначе по природи склоне да све појаве у свом животу рашчлањују до најситнијих детаља.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2022: Јарчеви упознају БУДУЋЕГ ПАРТНЕРА кроз НОВИ ПРОЈЕКАТ, а један знак ће у ИЗЛАСКУ упознати СРОДНУ ДУШУ

Још ако је у браку са особом која не може и неће да прећути такво понашање, ето великог разлога за емотивна превирања, јер Девица сматра да је она увек у праву и да она све најбоље зна. Када у брачним односима не штима све баш како треба, често је склона ванбрачним аферама, али ће мање-више успети пред другима да замаскира своје излете и да свој брак представи изузетно стабилним. Оно што је занимљиво, колико год да јој дисфункционални брак не одговара, Девица никада неће бити иницијатор да се на ту причу стави тачка. Главни потез вуче друга страна, јер јој је доста расправа, Девичине ситничавости и пребацивања за све и свашта. Када постане поново слободна, Девица не губи време и убрзо проналази новог партнера јер, понављамо, она не жели да функционише сама….

Иако је на први поглед та нова веза заправо авантура, она ће и од тога покушати да направи озбиљну причу и да што пре поново уплови у брачне воде.

Вага

Главни адути овог ваздушног знака су што су у стању да сваког опчине све својом причом, проткану хумором, и што одају утисак изузетно смирене и рационалне особе, па им није тешко да заведу оног кога желе. Иако им физички изглед понекад није јача страна, то компензују својом колоритном и веома забавном личношћу, што их чини неодољивима.

Нису имуни на пролазне везе, али ипак преферирају оне дуге и најчешће за брачног партнера одаберу особу са којом су провеле доста времена. Међутим, понекад се испостави да тај период проведен са другом особом у вези није гарант за дуг и стабилан брак. Ваге су често негде између неба и земље, између сопствених жеља и могућности па иако су свесне да можда могу боље, оне у брак уђу са особом која им по интелектуалним и другим способностима недовољно одговара. У њиховој је природи да су неодлучне и да констатно размишљају да ли су нешто могле боље да ураде, што може другој страни неописиво да иде на нерве.

Још ако партнер не жели да га саслуша или га не разуме, Вага постаје изузетно хировита и тера мак на конац, тако да су бурне, али краткотрајне свађе саставни део њеног брачног живота. Када дефинитивно схвати да у његовом браку не иде онако како је замислио, припадник овог знака ће покушати да евентуално решење тог проблема одложи до даљњег, а до тада ће већину времена провести у некој активности са пријатељима или у покушају да упозна другу особу супротног пола која ће га заиста разумети.

Чак и да пронађе такву, та веза ће бити више платонска него сексуална, али није искључена ни ова могућност. Када схвати да је у кревету поред једне, а жели да буде поред друге особе углавном не предузима ништа конкретно него пушта да време покаже шта је најбоље за њу. Ако се и потруди да ствар узме у своје руке, Вагина одлука никада није дефинитивна – оно што је чврсто решила преко ноћи већ наредног дана чиниће јој се као тотално глупа идеја. Из брака углавном излази захваљујући споразумном договору са партнером који је свестан да су емоције нестале па је најбоље да свако крене својим путем. Ваги је потребно време да преболи али она никад не престаје да верује у праву љубав и у стању је да буде у вези са колико год људи да је потребно не би ли је на крају заиста и нашла и крај ње остала до краја живота.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas