Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Импулсивни хороскопски знакови: Због брзине често доносе погрешне одлуке

Колико вам је заиста потребно времена да донесете важну одлуку?

1665830121_woman-g5f59f11c4_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Вец́ина људи треба мало више времена да се одлучи за нешто што је изузетно значајно, али неки људи склони су наглом доношењу одлука.

Њихова особина брзог доношења одлука је обично под утицајем невољних импулса. Према астрологији четири хороскопска знака сматрају се импулсивни:

Ован

Овај ватрени знак је познат по нестрпљивој личности. Људи са овим хороскопским знаком су чврсти и не размишљају темељно пре него што донесу важне одлуке или поступе у складу са својим емоцијама и осец́ањима.

Прочитајте још: Идеалан пар: Ова ДВА хороскопска знака представљају саврешену љубавну комбинацију

Рибе

Људи рођени у Рибама су прилично креативни и познати су као краљеви доношења импулсивних одлука. Обично се плаше доношења лоших одлука и остају затрпани својим мислима, као резултат тога, не одлучују се увек за најбољи избор.

Близанци

Ова биц́а непрестано жонглирају између два ума и душе, говоре своје мишљење директно због конфузије и онда пате због неправедних одлука. Њихова недоследна природа је још један разлог за њихову импулсивност.

Прочитајте још: Овим знаковима октобар доноси ЉУБАВНИ БРОДОЛОМ: Очекују их сузе, драма као и пуцање бракова и ДУГИХ веза

Стрелац

Стрелци су познати као људи који воле! Обично доносе исхитрене одлуке у жару тренутка и касније за њима жале. Претерано оптимистична перспектива их наводи да доносе лоше одлуке, због чега знају да жале у будуц́ности, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas