Oglas
· · Komentari: 0

Ovim znakovima oktobar donosi LJUBAVNI BRODOLOM: Očekuju ih suze, drama kao i pucanje brakova i DUGIH veza

Ukoliko pripadate nekom od ovih znakova obratite pažnju na emotivne veze tokom ovog meseca

1665587012_profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Koji znakovi treba posebno da obrate paznju u oktobru kada je ljubav u pitanju! Biće suza, drame, pucanja brakova kao i dugih veza. Najbitnije je naučiti otpustiti stvari koje ne idu.

Bikovima se savetuje da ne ulaze u rasprave sa partnerom. Pogotovo do polovine meseca. Zaista bilo koja gruba reč ili pogled može da dovede do raskida.

Blizancima se savetuje da manje pričaju a više slušaju šta i na koji način partner priča. Vaše brze misli i još brže reči ponekad ujedu za srce a to vam nije bila namera.

Pročitajte još: Počeo je Mekur u znaku Vage i traje do 20. oktobra: Ove znakove očekuje uspeh na poslu

Škorpije su svesne sebe. Znate kakvu energiju posedujete pogotovo sada tokom ovog meseca! Zračite i privlačite ali se pripazite olakog flerta sa kolegom jer se može desiti nešto što oboje “niste želeli” a posle će biti kasno… Takođe se moze desiti da budete u epicentru ogovaranja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas