Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАТАЛНА КАРТА

Сазнајте која ПЛАНЕТА влада вама и откријте своју СУДБИНУ

Натална карта може приближно да опише очекивани физички изглед особе. Како ће неко изгледати најбоље ће нам описати подзнак наталног хороскопа (асцендент), цело прво поље, планета која влада овим делом хороскопа, планете у угаоним кућама, као и Месец.

Depositphotos_84953492_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Једна од грубљих подела представљена је овако: људи с подзнаком у првој половини знака (од 0 до 15 степени) у Девици, Ваги, Водолији, Овну, Лаву или Бику, или друга половина у Близанцима, Шкорпији или Стрелцу, имају правилну конституцију тела.

Прочитаје још: Ево одговора на питање: "Да ли ћу имати среће у животу?" Нађите где вам је Венера!

Асцендент (подзнак) у Раку, Јарцу, Рибама, Овну, Бику или Лаву (друга половина знака), као и у Близанцима, Шкорпији или Стрелцу (прва половина) имају неправилан изглед тела и држања.
Склоност гојазности имају особе чији је подзнак у првих 15 степени знака Овна, Бика или Лава, и обрнуто, мршавије су особе којима је асцендент у истом знаку, али од 16. до 30. степена.

Звезде су одредиле ко ће бити гојазан, а ко нижи растом и мршав.

Ниже растом и мршаве су особе са асцендентом у знаку Близанаца, Шкорпије и Стрелца до 15. степена, и обрнуто, од 16. до 30. степена описује особе са вишком килограма и упадљивим облинама.
На изглед утиче и планета која влада асцендентом (подзнаком). У овом случају постоје многобројне комбинације, јер та планета може бити у астролошком знаку који битно мења карактеристике. Ипак, ако је планета у свом пуном сјају, главне карактеристике су ове:

Сунце, Месец и Меркур одређују изглед Фото: Депозитфото

- Сунце - особа је упадљива, привлачна, тамнијег тена са наранџастим нијансама, крупних очију, упадљиве косе (или је преслаба или прегуста и тршава), и продорног гласа.
- Месец - особа може бити крупније конституције, очи су упадљиве, подочњаци наглашени, лице је округло и бело, могуће су ситне пеге, широк нос и издужена брада на којој је, често, рупица.

Ако влада Сунце особа ће бити привлачна.

- Меркур - особа је средњег раста и слабашне физичке конституције. Има дугачке екстремитете и прсте, ситне очи, нос благо повијен и специфичан глас.

Прочитаје још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

Висину дају планете?

- Венера - тело ове особе је пропорционално, али склоно гојењу. Има белу кожу, лепе очи, пуне усне, правилан нос, праву косу и веома музикалан глас.
- Марс - даје особи црвено-бели тен са риђим пегама на лицу. Очи су ситне и претежно су плаве или светлозелене. Зуби су неравни. Чело ове особе може бити карактеристично, јер је специфично спојено с носом. Главу држе благо повијену унапред, као да прете роговима.

Венера доноси склоност гојењу, али и леп глас.

- Јупитер - тело ове особе је крупно и складно. Лице је округло, са ситним црвеним пегама, очи су крупне и сјајне, а карактерише их широк осмех и упадљиви зуби.
- Сатурн - особа је високог раста и веома мршава. Њен тен је сивкасто-жут. Очи су ситне и светле боје. Корак ове особе је крупан, али упадљиво тром.

Висина и темперамент одређује астролошки знак, а ватрени знаци су колерици.

Висина особе може да се одреди по астролошком знаку, који, пак, говори и о темпераменту:
Колерици су Ован, Лав и Стрелац, и они су претежно високи.
Меланхолици су Бик, Девица и Јарац - најчешће су средњег раста.
Сангвиници су Близанци, Вага и Водолија, углавном су високог раста.
Флегматици су Рак, Шкорпија и Рибе, нижег су раста.

Прочитајте још: Оса Месечевих чворова је у знаку Близанца и Стрелца, то се десило и 11. септембра: ЧЕКА ЛИ НАС НОВИ ПРАСАК?

Астролошки знак у коме је подзнак:
Ован - црвенкаст, Бик - блеђи, боја земље, Близанци - тамножут, Рак - жут, Лав - таман, Девица - земљано светао, Вага - млечнобели тен, Шкорпија - црвенкасто таман, Стрелац - тамнији, Јарац и Водолија - наглашено бледило, Рибе - тамнији тен.
Како било, астролошка симболика је бескрајна, а сва лепота је у томе што се свака специфичност неке особе увек може пронаћи скривена у мапи живота званој - натални хороскоп.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas