Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се који хороскопски знак понаша на плажи: Док једни уживају у хладу, други не излазе из воде

Да ли сте се икада запитали како се према хороскопском знаку људи понашају када кроче на плажу?

1687789285_cc446d87878a9eeb3f4bb01218bcc12702fb98ce.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сваки знак Зодијака има јединствене карактеристике које га чине посебним, а то се одражава и на начин на који проводи време на плажи. Од Лавова који воле да буду у центру пажње до тајанствених Шкорпија које преферирају тишину плићака, сваки хороскопски знак доноси своју верзију забаве (или драме) на плажу.

Узмите освежавајући коктел, сместите се у хладовину и прочитајте како се сваки хороскопски знак понаша на плажи. Можда се препознате или пак откријете нешто ново о свом комшији с оближњег пешкира.

Ован

Ован је први који долази на плажу и последњи који одлази. Његова храброст га чини идеалним кандидатом за испробавање свих екстремних водених спортова. Немојте се изненадити ако видите Овна како сурфује за време буре јер његов мото је "што је изазовније, то је забавније".

Бик

Увек има најудобније место на плажи. Шарени сунцобран, лежаљка и гомила пешкира чине плажу његовим рајем за опуштање. Ако нисте сигурни где је Бик, само потражите најмириснији пикник на плажи. Његово правило је "плажа није плажа без добре хране".

Близанци

Близанци не могу дуго да остану на једном месту. Прво ће се окушати у одбојци на песку, затим ће скочити у море, а након тога ће започети градњу огромног дворца од песка. Близанци су увек у покрету, чак и када су на плажи.

Рак

Вероватно има највећи број фотографија с плаже. Такође је стручњак за проналажење најбољих места за пливање и прави је чувар плаже. Ако је неко изгубио јапанке или сунчане наочаре, Рак ће их сигурно пронаћи.

Лав

Лав је звезда плаже. Увек има најсјајније купаће костиме и најновије модне додатке. Ако видите групу људи око некога ко изгледа као модел, то је вероватно Лав.

Девица

Девица је она или онај који доноси прву помоћ, крему са заштитним фактором, воду, књиге, грицкалице, играчке за песак... Списак се наставља. Девице су увек спремне за све што боравак на плажи може донети.

Вага

Вага на плажу долази са жељом да направи савршену Инстаграм фотку. Од тражења идеалног угла до балансирања у јога пози, Вага је увек у потрази за хармонијом и лепотом, чак и на плажи.

Шкорпија

Шкорпија је онај тајанствени странац који се брчка у плићаку или седи сам на врху стене. Припадници овог знака готово никад неће одбити позив за ноћно купање јер плажа је ноћу њихов терен.

Стрелац

Стрелац је онај који истражује. Његова авантура укључује роњење, излет на оближње острво или проучавање морских створења. Ако видите некога како излази из воде с ронилачком маском и рукама пунима шкољки, то је вероватно Стрелац.

Јарац

Јарац је онај који гради најимпресивнији дворац од песка на плажи. Због фокуса и стрпљења припадници овог знака су мајстори у претварању плаже у архитектонско чудо.

Водолија

Водолија је увек окружена људима, било да организује партију бриџа, води групу за чишћење плаже или само лежи и прича са својим пријатељима. Плажа је његова друштвена сцена.

Рибе

Рибе су најчешће у води. Оне су праве сирене и увек пливају, роне или једноставно плутају на површини уживајући у морским таласима. Ако не можете да их пронађете на плажи, вероватно су негде у плаветнилу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas