Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите да излазите са Биком? У реду, али будите спремни на ОВЕ ствари

Какав је ваш буџет за есенцијално уље? Видећете због чега је то битно када је Бик у питању

1651239063_star-sign-g30be00221_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Заљубили сте се у Бика? Ко би могао да те криви?! Под владавином Венере (планета љубави и романтике), овај небески бик се бави добрим животом. Они су луксузни, романтични и имају одличан укус. Ако икада завршите у њиховом кревету, схватићете да је то најудобније место које је икада постојало - Бикови се неће задовољити гребљивим чаршавима!

Ови земљани знаци имају репутацију тврдоглавих, и да, јесу, али хајде да се суочимо са тим: вероватно су у праву! Па само напред, нека победе у расправи. Али пре него што уђете у ринг са сензуалним Биком, морате знати неколико ствари.

Шта Бик тражи у вези?

Једноставно речено, Бик воли да буде заљубљен. Од вечере уз свеће до ружа са дугим стабљикама, масаже парова до дугих шетњи плажом, овај земљани знак се одушевљава романтиком. Када су у питању љубавне ствари, овај бик везе схвата веома озбиљно... али иронично, ту ствари могу постати мало незгодне.

Прочитајте још: БИКОВИ су чудо! Ово је пет животних принципа које морате поштовати ако поред себе имате особу овог ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА

Не волите ушушкавање у ћебад и филмске вечери? Зар купање у уљу лаванде није ваша ствар ? Можда звучи екстремно, али то би заправо могло бити оно што ће их охладити од вас. За разлику од Биковог астролошког претходника (Овна), Бик се не заљубљује из забаве - овај знак је гледа на дуге стазе. Довољно је рећи да Бик има врло специфичну идеју о томе како би односи „требали“ да изгледају. А ако се ваш романтични стил не поклапа са њиховим, можда је игра готова.

Како се понашају у вези?

Споља, Бик може изгледати опуштено и ~луксузно~ (на крају крајева, сваки њихов козметички производ мирише на пачули). Али Бик такође зна вредност новца. Они не траже само стабилност у партнерству – они захтевају стабилност у свакој области живота . Овај земљани знак напорно ради да заради награде, па очекују да њихов партнер дели њихове финансијске циљеве.

Фото: Пиксабеј

Бик се осећа сигурније када новац стално тече на штедни рачун, што одражава њихово понашање у везама. Сигурност је апсолутно најважнија за овај знак, а свака претња структури ће узроковати да Бик види црвено.

Прочитајте још: Шта ваш астролошки знак говори о томе КАКВИ СТЕ КАО БИВШИ: Ево ко глуми да је супер, а ко прави драму

Ако је Бик познат по једној ствари, то је њихова препознатљива тврдоглавост. Оно што Бик доживљава као „стабилност“ често се (за све остале) преводи као „тврдоглавост“. Дакле, ако не делите интересовања Бика (било по укусу или мишљењу), можда ћете се наћи у фрустрирајућој пат позицији. Најбољи начин да се ово реши је да се – прилично буквално – задржи резултат. 

Направите листу колико пута сте помогли вашем Бику и сачувајте признанице да покажете да сте били више него предусретљиви. Ако нежно подсетите Бика на фину уметност прилагодљивости, њихов стисак ће омекшати.

Шта их највише "пали" и "спушта"?

Пре него што можете да пожњете предности везе са Биком, прво морате да му угађате као да сутра не постоји. То не значи да морате превише трошити (запамтите, Бик је веома финансијски свестан) – уместо тога, требало би да планирате романтичне састанке који одговарају вашем буџету. Немојте бити разметљиви—али немојте бити ни јефтини.

 Пошто је Бик најепикурејски знак зодијака, волели би домаћи оброк праћен декадентним слаткишем из шармантне пекаре старе школе. За екстра секси вече, можда ћете желети да изненадите свог Бика шампањцем на леду, јагодама умоченим у чоколаду и свежим латицама руже раширеним по глаткој сатенској постељини. 

Прочитајте још: Ево шта значи ако сте "ДЕВЕТКА" по нумерологији - откривамо ваш идеалан посао, љубав, животни пут

Са друге стране, ништа не смета Бику више од тога да се осећа као да вам нису приоритет. Немојте ни помишљати да покушате да се удварате овом бику неким јефтиним, у последњем тренутку осмишљеним поклоном. Слично томе, отказивање планова са Биком је велико не-не. Ако још увек покушавате да схватите свој календар, одложите заказивање датума. 

Бик веома озбиљно схвата посвећеност, тако да је нестално планирање велика препрека. На крају крајева, угодити Бику је заправо прилично једноставно: прославите своје партнерство промишљеним поклонима, унапред закажите квалитетно време и увек им дозволите да буду у праву. (Знам, али је истина.)

Најбољи и најгори спојеви са Биком

Иако је лако заљубити се у Бика, земљани знаци Девица и Јарац су највише очарани овим знаком. Девица цени Бикову доследност, а Јарчева озбиљна радна етика савршено допуњује Бикову љубав према стабилности. Међутим, познато је да Бик хвата рогове са театралним Лавом и прогресивном Водолијом . Ови знаци су такође изузетно јаке воље, тако да веза може изгледати као потезање конопца.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas